Tó fóliázás a water-szig.hu weboldalon

A rugalmas fólia használata nem korlátoz egy adott méretre és formára, mint az előformázott tavak. A tó fólia a vízi kertészkedés első számú választása, mert nagyon rugalmas, szúrásálló és tartós. Nagy tavak béleléséhez a polietilén anyagot javasoljuk, mert könnyű, könnyebben kezelhető és olcsóbb, mint a gumi. A polietilén fóliák egy darabban akár 60.000 négyzetméterig is elkészíthetők.

[wp_ad_camp_1]

Tó fóliázás elérhető a water-szig.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és tudjon meg mindent arról, hogy miért érdemes tó fóliát használni. A tavat mindig egyrészes fóliával próbálja kibélelni. Különleges szalagok állnak rendelkezésre a fóliák összefűzéséhez, de ezt végső esetben tegyék meg. Gondoljon bele: ha megpróbál megtakarítani néhány forintot egy olcsó fólián, az végül sok időbe és később sokkal több pénzbe kerülhet. Ha a fólia könnyen repedezik vagy kilyukad, ki kell ürítenie a tavat, el kell távolítania az összes követ és a régi fóliát, és elölről kell kezdenie. Takarítson meg magának időt és pénzt; először használjon minőségi anyagokat. A gumifólia, ha az alatta lévő védőréteggel van felszerelve, több éves élvezetet nyújt Önnek.

Tó-fóliázás

Tó-fóliázás

Megállapítottuk, hogy ha a vízi kertben a fóliát természetes kövekkel borítják, akkor a fólia védhető a napfénytől, az állatoktól stb. A kövek szintén nagy felületet biztosítanak, ahol hasznos baktériumok szaporodnak, és elősegítik a tó vizének tisztítását. Javasoljuk, hogy a vízi kertek fóliáit néhány kővel borítsák be, majd szórjanak némi követ a tóba, hogy kitöltsék a nagyobb kövek közötti repedéseket. Bátran keverjen bele néhány nagyobb követ a természetes megjelenésű vízi kert kialakításához. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel a water-szig.hu weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti.