A legmodernebb mini segway

A jövő valósággá válhat! A futurisztikus fantáziák gyakorlatban is megvalósulnak. A Segway nálunk is teret hódít. Közlekedjen ön is a legújabb trend szerint! Állítsa szolgálatába a modern technológiát! Érdemes kipróbálni, milyen a legkorszerűbben helyet változtatni.

 

A mini segway, a legmodernebb kétkerekű! A járművet nagyon sokféle célra lehet használni, különféle munkákhoz, a közlekedésben, a mozgássérültek mobilitásának növelésében, vagy akár a turizmusban. Egyre több helyen használják rendőrök és biztonsági őrök járőrözéshez, nagyobb területű kiállítási-, rendezvény- és szórakoztató parkokban, és mind több városban jelennek meg az idegen-vezetett Segway-es városnéző túrák is turisták számára. Magyarországon a Segway nem minősül járműnek, használója gyalogosnak tekintendő, így használható járdán, sétálóutcában, parkok sétaútjain vagy magánterületen, de kerékpárúton vagy közúton csak ezek hiányában.

Mini segway

Mini segway

A mini Segway önegyensúlyozó, két kerekű, elektromos meghajtású eszköz helyváltoztatás elősegítésére. Bekapcsolt állapotban a kerekek közötti alvázban elhelyezett elektromos motorok tartják függőleges helyzetben és egyensúlyban. Az egyensúly megtartását és az irányítást a motorokon keresztül két beépített számítógép végzi, amely másodpercenként több mint százszor korrigálja a pozíciót. A felhasználó az eszközt a testsúlyának előre, illetve hátrahelyezésével, valamint a kormány jobbra, illetve balra döntésével irányítja. A két elektromos motorjával 20 km/h maximális sebesség elérésére képes. Érdeklődjön tehát ügyfélszolgálatunkon, minden hétköznapon. Minden információt megkaphat amire szüksége lehet. Akár a jármű szerkezetéről, működéséről, terhelhetőségéről, méreteiről, súlyáról, vagy a rendelés és a szállítás lebonyolításáról.