A lökéshullám terápia jelenti a megoldást a mozgásszervi betegségek esetében

A lökéshullám terápia hatalmas segítséget jelent mindazok számára, akik munkájuk vagy életkoruk miatt krónikus fájdalmak miatt szenvednek. A lökéshullám terápia fájdalom- és gyulladáscsökkentő kezelés, amelynek köszönhetően a beteg visszanyerheted mozgásszabadságát!

Lökéshullám terápia tökéletes választás, ha eleged van az álandó fájdalomból és szeretnél újra szabadon mozogni. A lökéshullám terápia élénkíti az anyagcserét, fokozza a vérkeringést, feloldja az izomcsomókat és ami a legfontosabb, megindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A kezelés következtében a tápanyag dús vér, továbbá az oxigén felgyorsult ütemben jut el a sérült sejtekhez, aminek köszönhetően a letapadások fellazulnak, a gyulladt gócok feloldódnak, továbbá az adott területről könnyebben eltávozik a meszes lerakódás és a gyulladásos folyadék. A lökéshullám terápia ezen hatását főként a sarokcsonti kinövések eltávolítása esetében szokás használni. A kezelés azok számára is kiváló opció, akik nem szeretnének gyógyszert szedni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mozgásszervi panaszokkal küzdő páciensek nyolcvan százaléka meggyógyul, a páciensek további húsz százaléka pedig a panaszok enyhülését tapasztalja a lökéshullám terápiát követően. Természetesen a lökéshullám terápia kiválóan kombinálható más terápiákkal a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás érdekében. A kezelésnek alapvetően nincsenek mellékhatásai, azonban olyan apró mellékhatások előfordulhatnak, mint az enyhe bőr elszíneződés vagy a meleg duzzanat. A jól megválasztott kezelésintenzitással a lökéshullám terápia teljes mértékben veszélymentes. Ha bővebb információkra van szükséged, akkor mindenképp látogass el a lökéshullám-terápia.hu weboldalra és tájékozódj!