A mellplasztika a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás!

A női keblek mindig is a szépség és a nőiség szimbólumainak számítottak. Nem véletlen tehát, hogy a leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozás a mellplasztika, melynek köszönhetően elérhető a kívánt forma, méret és feszesség.

[wp_ad_camp_1]

A népszerű mellplasztika kapcsán legtöbbször a mellnagyobbításra esik a hölgyek választása. A szilikon implantátumok ma már tökéletes biztonsággal használhatóak, az izom alá ültetve azt pedig természetes hatást keltenek a keblek. Bár sokan elképzelni sem tudják, hogy lehetnek akár túlságosan nagyok is a mellek, mégis tény, hogy akikhez a természet ilyen téren bőkezű volt, bizony elgondolkodnak a mellkisebbítés lehetőségén is. Ezzel nem csak a hát-, és a vállfájdalmaknak lehet véget vetni, de nyaranta kellemetlen bőrbetegségeknek is. Főként várandósság után, az évek múlásával szokott aktuálissá válni a mellfelvarrás, melyet gyakran választanak a páciensek mellnagyobbítással kombinálva, a fiatalos formák visszanyerése érdekében.

Mellplasztika

Mellplasztika

Fontos tudni, hogy a mellplasztika után tartózkodni kell egy ideig az autóvezetéstől, a sportolástól, és speciális kompressziós melltartó viselése ajánlott. Ennek célja az, hogy az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön, és a végeredmény valóban olyan legyen, mint azt a kezdetekkor megtervezte a szakemberrel. Lehetőség van még a saját zsírral, illetve injekcióval történő mellnagyobbításra is, ám ezekkel csak kisebb korrekciók végezhetőek el, és magukban rejtik a felszívódás kockázatát is, vagyis időnként meg kell ismételni az eljárásokat. Ma már nem kell tehát lemondani az önbizalmat jelentősen befolyásoló, tetszetős keblekről, de nagyon fontos, hogy a testalkatnak megfelelő méretekre essen a választás, és a beavatkozás után betartsa mindazokat az utasításokat, melyekkel a szakember ellátja.