A mosogató dugulása

A háztartások többségében a mosogató dugulása a leggyakrabban előforduló probléma. Több tényező lehet okozója, mint például a rosszabb minőségű mosogatószer használata, mely nem oldja megfelelőképpen a zsírt, illetve a zsíros szennyeződéseket. A nem minőségi mosogatószer hátránya nem csupán az, hogy többet kell használni belőle, hanem kifejezetten nagy mennyiségben tartalmaznak olyan adalékanyagokat is, melyek egy idő után a lefolyó falán megtapadva duguláshoz vezetnek.

[wp_ad_camp_1]

A Veresegyházán tevékenykedő, duguláselhárítással foglalkozó csapat számtalan esetben találkozott már, a fentebb említett probléma mellett, ételmaradék okozta eltömődéssel. Ilyen esetekben a szifon tisztítása is szükséges lehet, ez jelentené a legjobb megoldást – vallják a duguláselhárítás Veresegyháza környékén dolgozó szakemberek. Ez azonban nem tartozik a magunk által elvégezhető feladatok közé, ugyanis a nem megfelelően visszahelyezett szifon, pontosabban tömítés további problémákat generálhat, szivároghat.

Ha nem akar vesződni napokon át a mosogató szét-, illetve összeszerelésével, óránként nézegetni, hogy nincs-e csöpögés, akkor döntsön a szerelő mellett. A duguláselhárítás Veresegyháza tapasztalt szakemberekkel végezteti a munkálatokat, hogy levegye az Ön válláról ezt a terhet. A duguláselhárítás Veresegyháza éjjel-nappal hívható, és már egy órán belül a helyszínre megy munkatársunk.