A műanyag csomagolás igazi szakértője a Nordtek Imexco!

A Nordtek Imexco Kft. immáron 15 éve forgalmaz kiváló minőségű csomagolóanyagokat, melyek közül a műanyag csomagolás kiemelkedik sokoldalú kivitelezhetősége és praktikussága által. A műanyag csomagolás segítségével már több ezer cégnek segítettünk a csomagolások megvalósításában, azok színvonalas kivitelezésében. Ügyfeleink között számos iparág képviselője megtalálható, valamint a kisvállalkozásoktól a multinacionális cégekig megannyi megrendelőt kitudunk szolgálni.

Legfőbb célunk, hogy tisztelt ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani és éppen ezért folyamatosan bővítjük termék- és szolgáltatás kínálatunkat is egyaránt. A műanyag csomagolások között így megtalálható többek között a megannyi formában kivitelezett flakon, szórófej, tégely, kupakok, tubusok és még sok más is. Mindemellett lehetőség van az egyedi ötletek kivitelezésére. Szakembereink a tervezéstől a kivitelezésig rendelkezésére állnak.

All in Packaging

All in Packaging

A kényelmes és gyors műanyag csomagolás beszerzése érdekében kifejlesztettük az All In Packaging online rendszert is, mely részben termékkatalógusként működik, részben pedig webáruházként, ugyanis az internetes oldalon közvetlenül is megrendelhetőek termékeink. A műanyag csomagolás esetében tehát adott az egyszerű beszerzés, több ezer termék és szolgáltatás egy helyen, kiterjedt raktárkészlet, gyors kiszállítás, megbízható beszállító, személyre szabott kiszolgálás és alacsony minimum rendelési mennyiségek.

Amennyiben műanyag csomagolásra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal, hiszen segítségünkkel jelentősen leegyszerűsítheti a szükséges csomagolóanyag beszerzését, azaz termékei csomagolásának megvalósítását. Ha a Nordtek Imexco mellett dönt egyszerű és gyors beszerzés mellett kaphat magas minőséget és kedvező árakat!

Forrás: Műanyag csomagolás