A Pine Smart okos pelenka

A Pine Smart pelenka speciális réteggel rendelkezik, amely más pelenkákban nem található meg, nem érintkezik a gyermek bőrével, és a fertőzött vizelettel érintkezve megváltoztatja a színét. A húgyúti fertőzést ezzel a speciális színnel változó réteggel észlelik.

[wp_ad_camp_1]

A Pine Smart okos pelenka amely felismeri a húgyúti fertőzést. A pelenkát igen kedvezményes áron vásárolhatja meg a pinesmart.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint ide látogatni és mindent megtalál róla. Hogyan kell használni a Pine Smart-ot? A Pine Smart pelenka meg van kötve, mint bármely más normál pelenka. Alkalmazása lehetőleg babafürdő után vagy gondos fenéktisztítás után ajánlott. Hogyan tudom megállapítani, hogy gyermekemnek húgyúti fertőzése van-e a Pine Smart segítségével? Az a rózsaszínárnyalat, amely a vizeletnek a pelenkával való érintkezését követően az első 5 percben jelentkezik és a külső felületről látható, azt jelzi, hogy a csecsemőnek húgyúti fertőzése lehet. A kialakult rózsaszín szín súlyossága nem függ össze a fertőzés mértékével. Ki használja a Pine Smart-ot? Nagyon hasznos lesz a húgyúti fertőzések korai felismerésében minden gyermeknél, amelyet minden nap, naponta egyszer, lehetőleg napi fürdés után kell használni. Vajon a Pine Smart károsítja gyermekem bőrét? A Pine Smart nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amelyek károsíthatják a gyermekek bőrét. Független egyetemek és intézmények tesztelték és hagyták jóvá.

Okos pelenka

Okos pelenka

Van-e mellékhatása a Pine Smart-nak? A Pine Smart-nak nincs mellékhatása. Dermatológiai és citotoxikus vizsgálatokat végeztek, és mellékhatásokat nem bizonyítottak. Használhatják a Pine Smart terméket felnőttek? A felnőttek használhatják a Pine Smart-ot úgy, hogy vizeletmintákat öntenek a pelenka belsejébe, mint egy tesztkészlet esetében. Ugyanazt az eredményt adja felnőtteknél, mint gyermekeknél. Bővebb leírásért keresse fel a pinesmart.hu weboldalt és itt a rendelésről is mindent megtudhat majd, tehát érdemes benézni hozzánk.