A recycling piac jeles szereplője: Best Machinery

Ma már a hulladék-feldolgozás jelentősége egyre inkább nő, hiszen által nem csak hatékonyan lehet megszabadulni a hulladéktól, hanem abból újra hasznos és értékes anyagokat nyerhetünk. A Best Machinery Kft. a legújabb hulladékprések, hulladékaprítók által a hulladékkezelési megoldások sokoldalú választékát kínálja ügyfelei számára.

Az általunk biztosított kínálatban számos európai és kínai gyártó terméke megtalálható, melyekkel megoldható a legtöbb anyag kezelése, hasznosítása, tehát a papír, a műanyag, a gumiüveg és fémhulladékok aprítása, darálása és egyéb kezelése is lehetséges a hulladékprések, hulladékaprítók segítségével. Általuk bármilyen anyag hatékony térfogatcsökkentése megoldható, így ügyfeleink jelentős mértékben csökkenthetik hulladékkezelési és logisztikai költségeiket is egyaránt, továbbá számos esetben jól hasznosítható és értékes másodnyersanyagot, energiahordozót állíthatnak elő.

A hulladékprések, hulladékaprítók között tapasztalt és képzett szakembereink segítenek eligazodni, megtalálni mindenki számára a műszakilag és árban is optimális megoldást, valamint pályázatíró partnerünk segítségével lehetőség van, hogy gépbeszerzését, beruházását részben Európai Uniós, illetve hazai pályázatok segítségével finanszírozza.

Többtengelyes hulladékaprító és daráló gép

Többtengelyes hulladékaprító és daráló gép

A Best Machinery Kft. nem kevesebb, mint 20 gyártó teljes daráló és shredder kínálatát biztosítja, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább ideális eszközt. A profi daráló és shredder berendezések által akár óránként 100 tonna hulladék darálására is lehetséges, viszont ha csak óránként mindössze néhány kilogramm anyagot szeretne felaprítani, mi arra is lehetőséget biztosítunk.

Forduljon hozzánk Öni bizalommal a minden igényt kielégítő daráló és shredder kínálat érdekében, szerezze be kedvező áron a lehető legjobb minőséget szakemberek segítségével a legmegbízhatóbb vállalattól!