A rendszámfelismerő rendszerek mindenütt segítenek

Ma már nem meglepő, hogy közutakon, parkokban, parkolókban is lehet kamerákkal találkozni és nem csak a cégeken vagy a privát udvarokon belül. A megfigyelés hatására ugyanis növelhető a biztonság, a helyes magatartás, a szabályok követése. Ahhoz, hogy egy rendszer jól működjön, természetesen azt megfelelő módon kell kiépíteni is. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem megbízható és tapasztalt csapta által Ön is a legjobb rendszert kaphatja meg.

[wp_ad_camp_1]

A rendszámfelismerő rendszerek eleme maga a kamera, ami a felvételeket készíti, illetve egy szoftver, ami feldolgozza az adatokat. A kamera megfelelő beállítás mellett rögzíti a képeket. Az általunk alkalmazott szoftver ezek után gyorsan megtalálja a képen a jármű rendszámát. A rendszámról leolvassa a különböző karaktereket. Ezek után a rendszámfelismerő rendszer tárolja a képeket, azok bármikor könnyedén visszakereshetőek. Hónapokkal később is visszanézheti, hogy ki és mikor hol járt, ki látogatott el a településre…

A professzionálisan kiépített rendszámfelismerő rendszerek rendkívül sokoldalú megoldást kínálnak. Ha egy településen belül például biztonságosabbá akarják tenni a közlekedést, akkor használhatják forgalomirányításra, de különféle regisztrációs feladatok ellátására is. A rendszámfelismerő rendszer által a térfigyelő rendszerek is kibővíthetőek, de a matricák is ellenőrizhetőek általa az autópályákon. A zárt terek, a parkolóházak, cégek kapukat, sorompókat működtethetnek segítségükkel.

A rendszámfelismerő rendszerek érdekében Önnek is nálunk a helye! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata alaposan és gondosan felméri az adott helyszínt, majd a célnak és a körülményeknek leginkább megfelelő rendszert tervezi meg és építi ki minőségi, megbízható eszközök segítségével. Keresse fel weblapunkat és kérjen ajánlatot akár már ma!