A spirál, mint a duguláselhárítás hatékony eszköze

A dugulás egy olyan probléma, amit sokszor saját magunk is megtudunk oldani otthonunkban, így nem kell mindig és minden körülmény között azonnal mestert hívni. Annak érdekében, hogy az eredmény valóban sikeres is legyen, persze kell pár duguláselhárítást segítő eszköz is.

[wp_ad_camp_1]

A spirál a tartósan eldugult lefolyók tisztítását is elvégzi, így amikor a vegyszerek már nem segítenek, akkor a legtöbb barkácsáruházban és szaküzletben kapható csőtisztító spirállal kell megpróbálkozni. A spirál egyaránt alkalmas a falon belüli lefolyócső tisztítására és a mélyen rejtőző dugulás megszüntetésére is. Abban az esetben, ha a lefolyórendszer túl kanyargós, akkor a duguláselhárítás érdekében inkább profi csapatunkat hívja!

A csőtisztító spirálról tudni kell, hogy több méretben is kapható, ami ezt jelenti, hogy meg kell találnia a megfelelőt. Ha egy, vagy legfeljebb két méter hosszút veszünk, az általában elegendő szokott lenni. A spirál használata során azt óvatosan vezesse be a lefolyóba, majd helyezze fel a hajtókart és tekerje.

A duguláselhárítás a körbeforgó spirálnak köszönhetően hatékonyan megoldható lehet. Mivel a lefolyó távoli részein is lekaparja a dugulást, segítségével így a mélyebben rejtőző dugulásoknál is sikeresek lehetünk.