A Tisza-tó izgalmas kikapcsolódási lehetőség

Az országhatárokon belül is találni olyan remek kikapcsolódási lehetőségeket, melyek a pörgősebb, mindig mozgásban lévő emberek igényeit is kielégítik. Erre kínál kiváló lehetőséget a Békatutaj Egyesület szervezésében sor kerülő Tisza-tavi túra.

[wp_ad_camp_1]

A Tisza-tó kenu körbejárásával minden olyan kalandokat kedvelő személy számára nagyszerű kikapcsolódási lehetőség, melyet igazán kár lenne kihagyni. Akkor is bátran csatlakozhatsz, ha még kezdő vagy, hiszen az egy-két órás túráktól kezdve, egészen a két-három naposokig bármilyen programot össze tudunk neked állítani. A kellő tapasztalattal még nem rendelkező Tisza-tavi kenuzásba bekapcsolódni kívánóknak nagy előny, hogy tapasztalt túravezetőket is biztosítunk számunkra, így igazán biztonságosan próbálhatják ki a szórakozás eme formáját.

Tisza-tó kenu

Tisza-tó kenu

Mire kell számítani a túrán részt vevőknek? Motorzúgásra biztosan nem, hiszen a főszerep itt a természeté, és nem pedig a technikáé. Ehelyett fizikumunkat vehetjük igénybe, hiszen saját magunk evezhetünk a csodálatos Tisza-tavon kenuval. A motor hangját pedig a madarak hangja váltja fel. A 3-4 fős csoportok kialakításának köszönhetően arra is lehetőséged nyílik, hogy egy természetet kedvelő barátra tegyél szert. Így nem csupán Magyarország egyik gyönyörű nevezetességét ismerheted meg testközelből, hanem társat is találhatsz egy következő túrára.

Amennyiben te is fontolgatod, hogy részt veszel egy ilyen szuper Tisza-tavi kenuzásban, de előtte még szeretnél bővebben is tájékozódni a lehetőségekről, bátran keresd fel internetes oldalunkat, a www.lake-tisza.hu-ra, ahol részletesen olvashatsz az ideutazás lehetőségeiről is. Sőt, arról is informálódhatsz, hová és mikor szervezzük a következő túránkat, így időben belehalkulhatod az idődbe, hogy biztosan ne maradj majd le róla.