A világ legnépszerűbb gyógyfürdői

Semmi sem hasonlítható össze azzal ha kényelemben pihen egy gyógyfürdőn, legyen az egy hotel vagy egy kültéri gyógyfürdő és kényezteti magát egy jó áztatással, pakolásokkal, masszázzsal vagy éppen arckezeléssel.

[wp_ad_camp_1]

Itt van tehát egy lista a vitathatatlanul legfontosabb gyógyfürdőkről minden kontinensen – tehát nem számít hol találja magát, a kényeztetés garantált. A Stoke Park egy luxusszálloda, amelyet Európa egyik legszebb gyógyfürdőjének tekintenek, és az Egyesült Királyságban mindig az első tízben van,  amely közel 400 hektáros parkvidéken és történelmi kertekben található. Rengeteg kényeztető kezelést kínál, éppen ezért nem is csoda, ha ez az Egyesült Királyság egyik legjobb gyógy-szállodája. Pihenjen az öt méteres trópusi átriumban, relaxáljon párjával a hidromasszázs jakuzziban vagy lazítson az olasz márványból készült gyönyörű gőzfürdőben.  A Dominikai Köztársaságban a Casa de Campo-ban, az amerikai Cygalle Gyógyfürdőben tartózkodás új értelmet ad a „pihentető” kifejezésnek – a gyógykezelésekhez a helyszíni kertekből gyűjtik össze a hozzávalókat és termékeket tartalmaznak, amelyeket közvetlenül az alkalmazás előtt készítenek, és a kezelések elvégezhetők a tengerparton, privát pavilonban, ráadásul minden masszőrt a világhírű Leslie Bruder képzett.

Ausztrál gyógyfürdő

Ausztrál gyógyfürdő

A díjnyertes Pepper Mineral Springs Retreat Ausztrália egyik legismertebb gyógyfürdőjét kínálja. Ezen a vidéki menedékhelyen megtapasztalhatja a déli féltekének levendula-infúzióval ellátott bazalt kőszaunáját, élvezheti a Pevonia Botanica a kezelést, és teát fogyaszthat nyugodt és idilli környezetben. A thaiföldi Chiva-Som gyógyfürdőben a kikapcsolódás oka a csillogó türkizkék tenger és az aranyhomokos tengerpartok. Próbálja ki a Salt Scrub kezelést vagy egy keleti láb rituálét, ha végtelen nyugalomra és harmóniára vágyik.