Török import textil legnagyobb hazai választéka és nagykereskedelme

Köztudott, hogy a minőségi textil egyik hazája Törökország. Az ország iparága értékes tapasztalatokat szerzett a tervezés terén is az elmúlt évtizedekben a textilgyártás mellet, így a textil iparága hatalmas fejlődésen esett át.

[wp_ad_camp_1]

A Török import textil legnagyobb hazai választéka és nagykereskedelme Budapesten található meg. A Mr textil bolt is a Kartaltex Group csoport tagja, ahol csak minőségi török importárú található meg. A török textilipar színvonalas szövetekkel látják el a legtöbb külföldi textil- és ruházati céget, így nem véletlen, hogy sokan választják legyen szó lakberendezésről vagy akár törölközőkről. Számos minta-tervezési verseny, amely jelentősen hozzájárul a törökországi szövettervezés fejlesztéséhez, fiatal tervezők megjelenését biztosítja ugyanakkor a termékek sokféleségének megteremtését is eredményezik. Ezért szebbnél szebb török textil termékeket vásárolhat meg weboldalunkon a mrtextil.hu-n, ahol számos kedvezmény is várja az ide látogató érdeklődőket! Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a +361426-4838 telefonszámon vagy a kartaltex@gmail.com email címen amennyiben kérdése lenne.

Török textil

Török textil

A Mr textil intézményi, óvoda, idősek otthona kórházi, éttermi textilek gyártója és nagykereskedése a lehető legjobb áron értékesíti termékeit. A függöny szakbolt méretre függönyvarrás Budapesten a legjobb választás, ha függönyre lenne szüksége, de ugyanitt megtalálja a Mr textil gyors szakszerű ruha javítás, cipzárcsere és nadrágfelhajtás szolgáltatásait is. Válasszon minket, mert a Mr textil teljes hotel textil, ágynemű, törölköző választéka gyártás és nagykereskedelem is az egyik fő tevékenységünk, így a hoteltulajdonosok igényeit is ki tudjuk elégíteni a minőségi textil termékek területén. A Mr textil egészségügyi szájmaszk készítés forgalmazás kapcsán is elérhető, illetve a mosógépben mosható szőnyegek Budapesten való forgalmazásában és a ruházati rövidáru, cipzár, cérna, gumi, szalag, zsinór, tépőzár kis és nagykereskedelmében is.