Acrylgel beszerzése olcsón az internetről

Vegye elő a szükséges mennyiségű terméket az Acrylgel csőből (a spatula ecset segítségével), és kis mennyiségben áztatott ecsettel terítse szét a kettős forma belsejében a megfelelő Acrylgel oldatban (a kívánt körömhosszig). Az UV / led lámpában végzett kúrák leválasztják a kettős formát a körömről, balról jobbra mozgatva (nem alulról felfelé). Ezután formázza meg a szöget, és adja hozzá a kívánt formát a reszelővel, és simítsa le a felületet pufferrel.

Acrylgel olcsón rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie ha minőségi acrylgellel szeretne dolgozni, hiszen weboldalunkon a legjobb termékek tárulnak a szeme elé. Vigye fel a kívánt színű zselét vagy félig tartós körömlakkot, és keményítse a Lámpában. A befejező gél alkalmazásával mindent lezár és polimerizál. Kövesse a lépésről lépésre bemutatott oktatóanyagot a körömrekonstrukcióról weboldalunkon. Kövesse a természetes köröm előkészítési eljárását, és tisztítsuk meg a szabad széleket, hogy megkönnyítsük a kiválasztott körömforma behelyezését. A nagyobb tapadás érdekében a folyékony előkészítők után mindig tanácsos vékony réteg alapozót felvinni. Ha a körömformát helyesen alkalmazták a körömre, vegye ki a szükséges mennyiségű terméket az Acrylgel csőből és helyezze a köröm közepére.

Öntsön kis mennyiségű „Acrylgel Solution” folyadékot a speciális üvegedénybe, ez az oldat kiküszöböli a súrlódást az ecset és a gél között, lehetővé téve a jobb feldolgozást, enyhén nedvesítse meg az ecset sörtéit az oldatba merítve. Távolítsa el a felesleges folyadékot tiszta, száraz párnára öntve. Most elkezdhet dolgozni az Acrylgel gombbal, ha úgy alakítja, hogy elérje a kívánt körmöt és hosszúságot. Amennyiben még több információra lenne szüksége, nézzen be bátran a marilynails.hu weboldalra és megrendelhető a legjobb termékeket néhány kattintással.