Agatha Christie regényei megrendelhetők a book24.hu-n

A Gyilkosság az Orient expresszen az egyik hozzáférhetőbb Poirot-regény, egy olyan karakter regénye, aki bosszantónak tűnhet. Ha még soha nem olvasott Poirot-könyveket, akkor ezzel kezdje.

Agatha Christie regényei megtalálhatóak a book24.hu weboldalon ahol megvásárolhatja őket, ezért megéri benézni hozzánk még ma. Bár ma nem olyan népszerű, mint Christie néhány más könyve, a Tíz kicsi néger című könyve hatalmas hatást gyakorolt mindenkire, amikor először 1939-ben megjelent. Továbbra is Christie bestseller regénye, és minden idők hatodik legkelendőbb könyve. Ha valaha is nézte a Clue -t, ismeri a feltevést: egy idegen csoportot meghívnak egy partira egy távoli kastélyba. A jó időre számítva a buli gyorsan kínosból borzasztóvá válik, amikor a vendégek mindegyike haldoklik. Ki öl meg kit? – a házigazdájukat vagy a többi vendéget? És bármelyikük életben marad egyáltalán? Bár ez a feltevés most cikinek tűnhet, a Tíz kicsi néger vitathatatlanul Christie leginnovatívabb könyve. Senki nem írt hasonlót korábban, és a könyvet olvasva láthatja a cselekmény valódi, egyszerű ragyogását.

Ne a filmadaptációk alapján ítélje meg a regényt; abszolút magával ragadó történet, amelyet a szürke árnyalatai színesítenek az erkölcsi kétértelműség és egy maroknyi borzalom által. Tényleg olyan, mint egy vonatroncsot nézni: el akar nézni másfelé, de nem tud. Ha szüksége van ellenszerre a Tíz kicsi néger után, akkor ajánlhatjuk a tekergő kém-thrillert, a Titkos ellenfelet. Ez volt Christie második könyve, és bemutatja két kedvenc Christie karakterünket, Tommy-t és Tuppence-t. A titkos ellenfél Tommy és Tuppence találkozójával kezdődik az első világháború utáni Londonban. Mindketten a nem létező munkalehetőségekkel birkóznak meg, ezért Tuppence azt javasolja, tegyenek fel hirdetést a lapba, mint hivatásos kalandorok. Bővebb leírásért és a könyvért keresse fel még ma a book24.hu weboldalt.