Aktívszenes szűrőbetét a minőségi ivóvíz érdekében

A nagyobb áramlási sebességre tervezett aktívszén, egymásra rakható patronos szűrő gazdaságos megoldást kínál mind a technológiai, mind az ivóvíz alkalmazásokhoz. A zsinórral tekercselt PP külső mag megvédi rendszerét a finom üledékrészecskéktől.

Aktívszenes szűrőbetét rendelhető a bolt.agroviz.hu weboldalon tehát keressen fel minket és megtekintheti a szűrőbetét kínálatot az árakkal együtt.  Az aktív szén (GAC) be van építve a patronszűrőbe, hogy javítsa a víz ízét, szagát és megjelenését. Az aktívszén-szűrők klórmentesítésre is használhatók, és gyorsan cserélhető szűrőpatronokként használhatók. A szűrők könnyen karbantarthatók, és gazdaságosan nagy kapacitású szénszűrőnek tekinthetők. Az aktív szenet általában a klór, a nehézfémek, az alacsony molekulatömegű színes szennyeződések eltávolítására, a szagok csökkentésére és a katalizátorok leválasztására használják a gyógyszer-, ital- és vegyiparban. A laza aktívszénpor használata számos működési kihívást jelent az egészséggel és biztonsággal, valamint az üzem tisztaságával kapcsolatos aggályok miatt. Annak érdekében, hogy a felhasználók leküzdjék ezeket a problémákat, csapatunk immobilizált aktív szenet tartalmazó betéteket szállít, amelyek tiszta és könnyen használható formátumban hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket.

A betéteket szemcsés és porított aktív szén egyedülálló keverékét tartalmazzák szinterezett blokká alakítva. Ez biztosítja a szennyeződések kiváló adszorpcióját a folyamatok széles körében. A széntömlőt polipropilén előszűrő réteg védi az élettartam maximalizálása érdekében. Csapatunk hatékony és gazdaságos teljesítményt kínál általános alkalmazásokhoz. Egyedülálló szinterezett szén felhasználásával gyártják, amelyet kifejezetten a maximális elszíntelenítésre és a szerves szennyeződés csökkentésére terveztek. Bővebb leírásért nézzen be a bolt.agroviz.hu weboldalt.