Alacsony árú kisbusz bérlés Budapesten

A vanago.hu weboldalon csakis igényes kisbuszokat bérelhet, amelyek jól felszereltek s kifogástalan állapotban vannak. Kilenc személyes mikrobuszaink rengeteget segíthetnek önnek, hiszen hosszú utakra is kitűnően alkalmas, ezért ha nincs saját kisbusza és már kényelmetlenül érzi magát amiatt, hogy mindig ismerősöktől kér kölcsön, akkor forduljon hozzánk, hiszen a bérlés lehet a legkézenfekvőbb és legolcsóbb megoldás.

[wp_ad_camp_1]

Kisbusz bérlés Budapesten igen kedvezményes áron elérhető csakis a vanago.hu weboldalon, tehát ha ön is kisbuszt bérelne és sofőrt is szeretne igényelni, akkor forduljon hozzánk és mi legtapasztaltabb sofőrjeinket küldjük majd el önhöz. A Mercedes Sprinter az egyik legjobb fiatal kisbusz kínálatunkban, amely kézi váltóval és 6 sebességgel rendelkezik, emellett pedig elől is karfás ülésekkel rendelkezik. A duplaklímás mikrobusz, ülésrendje 2+2+2+3. A kisbusz árában már benne van a biztosítás ára is, viszont ha több mint 30 napra ki szeretné bérelni valamelyik kisbuszunkat, akkor erről külön konzultálnia kell ügyfélszolgálatunkkal.

Kisbusz bérlés Budapest

Kisbusz bérlés Budapest

Kisbuszokat bátran bérelhet külföldi nyaralás vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítására vagy akár reptéri transzfer esetén is hiszen rugalmas megoldást jelentenek, főleg mivel nincs mindenkinek kerete arra, hogy saját kisbuszt tartson fenn. Amennyiben több információt és részletet tudna meg a korszerű kisbuszokkal kapcsolatban arra is van lehetősége, hogy mindent megtudjon ezekről a kisbuszokról, csak látogassa fel weboldalunkat a vanago.hu-t, és itt megtalálhatja a kisbuszok árait is. Ha kérdések merülnének fel valamelyik kisbuszunkkal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@vanago.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza a +36 20 9809 179 telefonszámot és itt minden kérdésére választ kap majd. Ha sofőrt szeretne igényelni, akkor az igényes bérlőink számára egyedi árajánlatot biztosítunk.