Angol, illetve más idegen nyelv fordítás, professzionális fordító által

Amennyiben az Ön számára is fontos a minőségi és gyors munkavégzésre, akkor a legjobb helyen jár. Nálunk első helyen áll a professzionális munkavégzés, melyről a több mint 10 éves fennállásunk tanúskodik.

[wp_ad_camp_1]

Fordító munkatársaink bármilyen kéréssel kapcsolatban állnak rendelkezésére. Legyen szó műszaki vagy pénzügyi, illetve jogi vagy orvosi szakfordításról, nálunk garantáltan minőségi munkát kap kézhez. A szakfordítóink gazdasági és jogi végzettséggel rendelkeznek, ily módon garantálják a professzionális munkavégzést. A ebből kifolyólag következik, hogy egyedi, céges kifejezéstárral rendelkeznek a dedikált szakfordítóink, melyek gazdasági vagy jogi szakon végeztek. Általában minden megbízás különbözik, ezért mindig az adott munka elvégzéséhez legalkalmasabb munkatársunk végzi a szakfordítást. Számunkra az a legfontosabb, hogy maximálisan teljesíteni tudjuk az ügyfeleink kéréseit. Az alapelvünk a gyors és megbízható munkavégzés, melyet mindenki számára garantálunk. Amennyiben, mint vállal fordul hozzánk, akkor arra is odafigyelünk, hogy költséghelyre bontott számlákat állítsunk ki, amely által kedvezményekhez segítjük a partnereinket.

Fordítóiroda

Fordítóiroda

Továbbá, ha hosszú távú szerződést köt velünk, mint vállalat, akkor továbbiakban extra kedvezményekben részesítjük. Válasszon minket, majd ezzel együtt a minőséget és a kényelmet is egyben. Az Ön kényelméről mi olyan szinten gondoskodunk, hogy az ország bármely pontjáról megrendelheti a szakfordítását pár gyors kattintás által. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor kattintson a www.lector.hu ahol minden bővebb információt megtalál. További elérhetőségeink a +36 1 321 1516 –os telefonszámon.