Apás szett, hogy részt vehessen a szülésen

Apaként részt venni a szülésen meglehetősen félelmetes és egyben csodálatos élmény. Ma már sok férfi ott akar lenni, hogy részesüljön a baba világra jövetelének élményében. Viszont ahhoz, hogy a szülőszobában bent lehessen, szükség van a megfelelő felszerelésre.

[wp_ad_camp_1]

Apás szülés szett által átélheti a csodát, ahogy gyermeke megérkezik ebbe a világba és először felsír! Az utolsó hetekben az izgalom és a feszültség keverednek egymással, ugyanis ekkor szinte bármikor jöhet a baba. Éppen ezért érdemes időben beszerezni az apa szettet, nehogy emiatt ütközzön akadályokba az apás szülés. A szett tartalma egy egyszer használatos gumis szájmaszk, egy pár cipővédő, egy nem szőtt textil ing, egy nem szőtt textil nadrág és egy gumis hajvédő. Az apás szett szabvány szerinti sötét kék színben és négy különféle méretben kapható. A szülőszobában nem csak a kisbaba, hanem egy teljesen új család is megszületik. Így érthető, hogy a legtöbb nő szeretné, hogy párja vele legyen szüléskor, hiszen sokat jelent az apuka jelenléte. Nem könnyű egyik félnek sem végig csinálni a folyamatot, sem a nőnek, sem a férfinak, akit szintén megviselhetnek az események, de nincs is annál szebb, mint amikor kezébe adják gyermekét!

Apás szülés szett

Apás szülés szett

Az apás szülés ma már nem csak elfogadott társadalmilag, de egyre népszerűbb is egyben. A szülés a világ legtermészetesebb és egyik legszebb eseménye, mely örök emlék az anya és az apa számára egyaránt. Az apás szettet célszerű időben beszerezni, hogy koraszülés esetén is meglegyen és ebből ne legyen probléma. Életre szóló élmény lesz, ha az apás szettben meg foghatja kisbabáját és gyermeke anyjának szemébe nézhet. Ha szeretne részt venni a szülésen, akkor célszerű mielőbb megrendelni az apás szettet, melyet több méretben megtalál a www.euroko24.hu weboldalon nagyszerű áron gyors szállítással!