Aranyér gyűrűzéses kezelése hatékonyan!

Az aranyér kezelésének gyűrűzéses módszerét csak II. és III. fokú belső aranyerek esetében szokták alkalmazni. A műtéti beavatkozás teljesen fájdalom nélküli. A műtét során a proktológus a belső aranyér tövére egy 3 mm-es gumigyűrűt pattint egy speciális eszköz segítségével, aminek szívó-ligátor a neve. További részleteket weboldalunkon, a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Az aranyér gyűrűzéses kezelése során a gumigyűrű elszorítja a belső aranyeres csomót, ez pedig elhal, elsorvad és el is szárad, 2-3 nap után pedig teljesen le is lökődik. A gumigyűrű ezután távozik a széklettel, az aranyér helyén pedig egy kis heg jön létre, ami megakadályozza az esetleges újabb aranyér csomók kialakulását ugyanazon a területen. Általában ezt 3 szektorban hajtják végre, de létezik olyan eset is, hogy csak egyszer szükséges. Egy alkalommal csak egy vagy két szakaszon helyezhető el gyűrű, az elszáradt aranyér lelökődése után pedig észrevehető, hogy hová kell elhelyezni a gyűrűt ahhoz, hogy tökéletes eredmény szülessen. A kezelés után a proktológus valószínűleg kontrollra hívja egy-két hét elteltével, hogy a gyógyulás hosszú távú legyen.

Aranyér gyűrűzése

Aranyér gyűrűzése

A Belvárosi Orvosi Centrumban Dr. Egri Gábor proktológus várja önt aranyérkezelésre, aki több éves tapasztalattal rendelkezik, magas szintű munkát végez és végtelenül megbízható. Amennyiben többet szeretne megtudni az aranyérről, és a kezelésének erről a fajtájáról, látogassa fel weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t, ahol időpontkérésre is van lehetőség. Ha kérdések merülnének fel, bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@boc.hu e-mail címre írva, vagy a +36 30 870-74-27 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot a biztos gyógyulás érdekében!