Arculattervezés máshogyan

2020-ba léptünk, egy olyan világba, amelyben egy nagyobb cég érvényesülését befolyásolhatja, hogy rendelkezik-e megfelelő arculattal, ezen belül pedig olyan hordozókkal, melyek tevékenységéhez illeszkedve biztosítják a vállalkozás szolgáltatásának reklámozását.

[wp_ad_camp_1]

Az internet világában részben könnyebb ismertségre szert tenni, azonban nehezebb is, hiszen ezért fizetni kell, plusz hatalmas energiákat belefektetni. A Multinacionális cégek könnyű elérhetősége és kínálata miatt, sok kisebb vállalkozásnak még nehezebb a dolga.  Éppen ezért nem mindegy, hogy a fizetett megjelenéssel mekkora tömeget érintünk meg. Az Arculattervezés pont ezért egy hosszú, és nagyon átgondolt folyamat, melyet nem lehet elkapkodni. Első lépésben képezi a logó megtervezése, s talán ez a legfontosabb munkafolyamat. Hiszen erre a logóra épül a cég összes arculati eleme, melyeket viselnek majd hordozóik. Sajnos világunk egyre inkább fordul hangzatos, csillogó – és nagyon drága reklámok zaja felé, mely elsilányítja és giccsesíti a szakmát. Ennek hátulütője pedig, hogy nehezebb megérinteni a célközönséget, nehezebb átadni egy komlexebb szolgáltatást-hiszen ha egy mondatban nem adható át, akkor már mégis ette a fene.

Pedig sok cégnek van szüksége igényes tájékoztatásra szolgáltatásairól. Az Arculattervezés során természetesen ezt, és számos más jelenséget igyekszik kiküszöbölni a Vteamdesign. Évtizedes tapasztalatunk és tájékozottságunk biztosítja Önnek, hogy szolgáltatása a lehető leghatékonyabban érintse meg ügyfeleit.

Az Arculattervezés folyamata

Mint fentebb írtuk ez egy hosszabb folyamat, azonban ügyelni kell a jelen tendenciára is, hogy új tendencia megjelenése előtt az Arculat megvalósuljon. Hordozóktól függően ez 1-hónap, ezen belül weboldal készítése külön oldal típusától függően 2 hónaptól 2 évig tarthat-utóbbi esetében a specáilis funkciók, fejlesztések, valamint nagymennyiségű tartalom esetében húzódik el.