Asszisztencia biztosítás a legjobb feltételekkel

Az asszisztencia biztosítás segíthet abban, hogy visszatérjen az útra, ha a jármű meghibásodik – és szinte minden gépjármű-biztosítási kötvény tartalmazza ezt a lehetőséget. A legtöbb gépjármű-biztosító társaság egy meglévő vállalkozás-hálózattal áll partnerségben, hogy vagy közvetlen közúti segítséget nyújtson, vagy szolgáltatásokat szervezzen az ügyfél nevében.

[wp_ad_camp_1]

Asszisztencia biztosítás vár önre is az axa-assistance.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és itt mindent megtalál a témával kapcsolatban, valamint az asszisztencia biztosítás árait és ajánlatait is megtekintheti. Amikor közúti segítséget hív, a vállalat a legközelebbi és az Ön helyzetének leginkább megfelelő szolgáltatót küldi el. Amikor az út szélén rekedt, egy közúti segítségnyújtási program összeköti Önt a megfelelő szakemberrel – legyen szó kisebb javításokról, benzinhiányról vagy valami másról. A vontatási szolgáltatók az autóját a legközelebbi szerelőhöz viszik egy meghatározott távolságig. Az akkumulátor-indítás szolgáltatók újraindítják az akkumulátort, ha lemerült. A gumiabroncs szerviz szakemberei kicserélik a gumiabroncsot a pótalkatrészekre, ha erre van szükség. De a közúti segítség nem feltétlenül fedi le a motorkerékpár vagy hasonló jármű gumiabroncsának meghibásodását.

A lakatosszolgálat segít bejutni autójába, ha be van zárva és nincs meg a kulcs, de van különbség a kettő között. A kizárási szolgáltatók általában az autó ajtaját próbálják kinyitni egy szivattyúék vagy egy hosszú elérésű eszköz segítségével. Ha ezek a módszerek nem működnek, a szolgáltató lakatost hív. Az üzemanyag-szállító szolgáltatók annyi üzemanyagot szállítanak, hogy eljusson a legközelebbi benzinkútra. Ha a szolgáltató ezt külön felszámolja, akkor a helyi szivattyú árát használja. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy mit fed az asszisztencia biztosítás keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.