ATV műsora a www.musor.tv weboldalon

Az ATV-n több érdekes hírműsort láthat nap mint nap ezért érdemes ide kapcsolni ha ön is unja a megszokott sorozatokat és filmeket. Weboldalunkon néhány kattintással megtekintheti hogy mit nézhet ma, vagy éppen a hétvégén az ATV-n.

[wp_ad_camp_1]

ATV műsora a www.musor.tv weboldalon elérhető méghozzá teljesen ingyenesen és teljes egészében, ezért nézzen be hozzánk még ma és akár a teljes heti ATV műsort is egy-két kattintással megtekintheti, anélkül, hogy sorban kéne állnia az újságárusnál. A hírek és a nyilvános élet az ATV programszerkezetének kulcseleme. A hétköznapokon ez a fő programozási idő gerincét képezi, és a csatornának egyedülálló karaktert ad, amelyet az ATV „ismert személyiségekkel” valósít meg. Van néhány szórakoztató műsor és családi film is hétvégente, valamint az életmód magazinok és bizonyos női műsorok is nézhetőek a csatornán. A programszerkezet egyéb elemei közé tartoznak az új tulajdonosi kör miatt műsorra került keresztény adások: a 700-as klub reggelente látható magyar szinkronnal, és a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnap című műsor is nézhető vasárnap délelőttönként, ami egy közös istentisztelet.

2008 januárjától két esti hírcsatorna áll rendelkezésre az ATV nézők számára. A napi hírek és a nyilvánosság iránt érdeklődők megkapják az első „hírcsomagot” 17:45-kor. 2008 szeptembere óta az esti hírfolyam tovább bővült: további hírek jelennek meg, a 18:45-ös kiadás után az egyenes beszéd következik, amelyet 2017 februárjától kezdődően Egon Rónai és Mészáros Antónia vezényel. 21.45-kor jönnek az esti hírek. A hírek elnöke: Balogh Judit, Schwajda Gergő és Tóth Géza reggel, Bányai Viktor és Simon András este, késő este pedig Sárosdy Eszter és Ignáth Márk. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a műsorokról nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és itt a programok rövid leírásait is megtekintheti.