Autóbérlés egyszerűen és olcsón!

Az autóbérlés igazán egyszerű megoldás lehet abban az esetben, ha nincsen kéznél autója, vagy nem akar venni egy sajátot. Rengeteg ember szerint az autóbérlés luxus, pedig autóink az elasticcar.hu weboldalon igazán kedvező áron bérelhetőek, így olcsóbbak, mint a taxi, ráadásul rendkívül kényelmesek is. Ne habozzon, tehát ha autóra van szüksége, béreljen egyet tőlünk most!

[wp_ad_camp_1]

Az autóbérlés akkor is kapóra jöhet, amikor sajátja valamiért elromlik, de szüksége van egy gépkocsira, és esetleg akkor is amikor nem akarja megterhelni saját autóját. A karbantartással sem kell küszködni, hogyha autót bérel, tehát így energiát és időt is spórol magának. Személyautóink kitűnő állapotban vannak, jól felszereltek és csakis a biztonságos utazást biztosítják. Cégünk akkor is rendelkezésére áll, ha ön nem akar vezetni, tehát tudunk önnek tapasztalt és megbízható sofőrt is biztosítani. Az autóbérlés nem okoz annyi anyagi problémát, mint a saját autó fenntartása, hiszen nem kell fizetni biztosításokat és hiteleket sem. További előny, hogy így több autót is kipróbálhat, nemcsak egyet, a sajátját. Ha nem használja minden nap az autót, fölösleges egy vagyont fizetni havonta a fenntartásra, amikor szüksége van egy autóra mit állunk rendelkezésére!

Autóbérlés

Autóbérlés

Amennyiben baleset történik, a papírmunkát a cég intézi, és akár igényelhet csereautót is, ami szintén nem lehetséges saját autó esetén, hiszen ha az elromlik, nincs másik, amivel helyettesíthetné. Ezeket a tényeket mindenképpen érdemes megfontolni mielőtt dönt, de az autóbérlés sokkal kedvezőbb árú választás. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról és autóinkról, látogassa fel bátran weboldalunkat az elasticcar.hu-t. Kérdések felmerülése esetén bátran fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz az info@elasticcar.hu e-mail címen, esetleg tárcsázhatja a +36 1 405 8763 telefonszámot is.