Autómosás otthon

Az otthoni autómosás leginkább azoknál működhet hatékonyan, akik kertes házban élnek. Itt nem kell a szomszédok haragjától félni és biztosak lehetünk abban, hogy senki sem fog hőbörögni a kifolyt mosószer miatt. Ha lebetonozott kocsifelhajtónk is van, akkor szinte semmi ok az aggodalomra.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben szinte hetente végezzük az otthoni autómosás művészetét úgy hosszútávon érdemes egy magasnyomású mosó beszerzése. Ennek használatával biztosak lehetünk abban, hogy minden apró bogárfolt eltűnik és még vizet is spórolhatunk. A magas nyomású mosók ma már több helyen is kaphatóak. Itt nem érdemes nagyon a spórolás mellett dönteni, mert amúgy sem tartozik a legolcsóbb háztartási gépek közé. Gondoljunk csak bele, hogy egy 20-30 ezres tételnél megspórolunk 5 ezer forintot és esetleg 2-3 alkalom után már nem is úgy üzemel berendezésünk, mint újkorában.  Itt kifejezetten érdemes a márkák mellett letenni voksunkat, hiszen igen sok idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat.

Autómosás otthon

Autómosás otthon

Az otthoni autómosás akár élmény is lehet, ha a megfelelő berendezést használjuk. A magasnyomású mosók már igen sok háztartásban megtalálhatóak, hiszen a benzinkutakon található autómosókban már igen sokan csalódtak. Sokszor nem történik meg időben a kefék cseréje, így még akár a gépjármű fényezése is megsérülhet. A magán autómosók sokszor azért nem jöhetnek számításba, mert nem mindenkinek van 5 vagy 10 ezer forintja arra – akár egy hónapban többször is – hogy gépjárművét tisztán tartsa. Az autómosás legkönnyebben udvarunkban, magas nyomású mosóval, és természetesen speciális ápolószerek használatával oldható meg.