Autómosás otthon

Az otthoni autómosás leginkább azoknál működhet hatékonyan, akik kertes házban élnek. Itt nem kell a szomszédok haragjától félni és biztosak lehetünk abban, hogy senki sem fog hőbörögni a kifolyt mosószer miatt. Ha lebetonozott kocsifelhajtónk is van, akkor szinte semmi ok az aggodalomra.

Amennyiben szinte hetente végezzük az otthoni autómosás művészetét úgy hosszútávon érdemes egy magasnyomású mosó beszerzése. Ennek használatával biztosak lehetünk abban, hogy minden apró bogárfolt eltűnik és még vizet is spórolhatunk. A magas nyomású mosók ma már több helyen is kaphatóak. Itt nem érdemes nagyon a spórolás mellett dönteni, mert amúgy sem tartozik a legolcsóbb háztartási gépek közé. Gondoljunk csak bele, hogy egy 20-30 ezres tételnél megspórolunk 5 ezer forintot és esetleg 2-3 alkalom után már nem is úgy üzemel berendezésünk, mint újkorában.  Itt kifejezetten érdemes a márkák mellett letenni voksunkat, hiszen igen sok idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat.

Autómosás otthon

Autómosás otthon

Az otthoni autómosás akár élmény is lehet, ha a megfelelő berendezést használjuk. A magasnyomású mosók már igen sok háztartásban megtalálhatóak, hiszen a benzinkutakon található autómosókban már igen sokan csalódtak. Sokszor nem történik meg időben a kefék cseréje, így még akár a gépjármű fényezése is megsérülhet. A magán autómosók sokszor azért nem jöhetnek számításba, mert nem mindenkinek van 5 vagy 10 ezer forintja arra – akár egy hónapban többször is – hogy gépjárművét tisztán tartsa. Az autómosás legkönnyebben udvarunkban, magas nyomású mosóval, és természetesen speciális ápolószerek használatával oldható meg.