Autószervíz Szeged és környékén

Autónk szervízeléséhez érdemes szakszervízt keresnünk, hiszen a kontár munka utólag többe kerülhet, mint a drágább szakszerű javítás. Egy jól felszeret autószervíz Szegeden mindenre felkészült, az ügyfeleket szakemberek tájékoztatják, a felszerelésük pedig az egyszerűtől a professzionálisig terjed.

[wp_ad_camp_1]

A megfelelő autószervíz Szeged és környékén is megtalálható szolgáltatás, amely egyik kiemelkedő képviselője a Kovács Autóalkatrész. A kategóriájában a legkiválóbb szakszervízek közé lehet sorolni, hiszen nagy alkatrészválaszték található náluk, professzionális eszközökkel és a megfelelő szerelő csapattal dolgoznak.

Az autószervíz Szegeden ügyfeleit nagy zárt parkolóval várja, ahol autónkat biztonságban tudhatjuk. Ezen felül, ha nincs időnk elvinni az autónkat a szervízbe, kérhetjük, a cég hozom-viszem szolgáltatását is, amely a gépjármű elszállításától a szerelésen keresztül a hazaszállításáig mindent magában foglal.

Autószerviz Szeged

Autószerviz Szeged

Áraik személyre szabottak valamint munkáikra garanciát vállalnak. A nagyobb autóflották karbantartására kedvezményt biztosítanak. Autónk bekerüléskor teljes diagnosztikát végeznek, így feltérképezik az összes lehetséges hibát, és a javításra szoruló alkatrészek listáját is megállapítják. A komplett autószervíz szolgáltatásuk keretén belül lehetőségünk nyílik az autó teljes átvizsgálására is.

A széles spektrumú vizsgálatok nagy kihívást jelentenek, így a szervízben Szegeden megtalálhatóak a computeres mérőeszközök, a fék és lengéscsillapító mérőműszerek valamint a futómű vizsgálathoz és állításhoz kapcsolódó eszközök. Komplett gumiszervíz és klíma átvizsgáló is várja az autózókat. Az éjszakai vezetéshez nélkülözhetetlen fényszóró beállításokra is kínál lehetőséget az autószervíz Szegeden. Műszaki vizsgáztatásra is vállalnak felkészítést, valamint a vizsgára is eljutatják a gépjárművet, így egy napos határidőn belül vissza is kapjuk autónkat az új, érvényes vizsgával.