Az ambuláns szájsebészet Székesfehérváron is elérhető!

Amennyiben egészsége érdekében törekszik a legjobb megoldásokat választani, akkor fogai épsége érdekében válassza a H&H Dental fogorvosi centrumot! Rendelőnk alapvetően egy olyan családi vállalkozás, amely már több évtizedes múltra tekint vissza, így tapasztalat és szakértelem, a korszerű szolgáltatásokra való folyamatos igyekezet egyaránt segíti munkánkat, segít abban, hogy pácienseink számára a legszínvonalasabb kezeléseket tudjuk biztosítani.

[wp_ad_camp_1]

Az ambuláns szájsebészet Székesfehérvár központjában rendelőnkben várja. Városunkban a szájsebészet székesfehérvári osztálya megszűnt, így sokan nem tudják, hogy most kitől kérjenek segítséget, hol is található szájsebészet a közelben. Nos, ambuláns szájsebészet Székesfehérváron rendelőnkben is működik, szükség esetén elérhető lehet az Ön számára is. A szájsebészet, mint arra a megnevezés is utal, a száj területére korlátozódó sebészi beavatkozásokat foglalja magába, illetve ezen belül is, fekvőosztály nélküli fogorvosi rendelőkben, az ambuláns fogsebészeti kezeléseket jelenti.

Szájsebészet

Szájsebészet

A szájsebészet Székesfehérvár belvárosában rendelőnkben a legkülönfélébb kezeléseket teszi elérhetővé, így adott a fájdalommentes fogeltávolítás, a foggyökér-eltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, a beékelődött fogak sebészi eltávolítása, a ínyműtétek rádiósebészet és lézer által, csontműtétek kíméletes ultrahangos módszerrel, de adott a csontpótlás, csontátültetés, sinus-lift, avagy az arcüreg-feltöltés is, valamint az implantáció, tehát a műgyökér beültetés és a gyökércsúcs – rezekció, gyökércsúcs – amputáció, ami a gyökérkezelt fogak gyulladt gyökércsúcsainak műtéte.

Az ambuláns szájsebészet Székesfehérváron olyan eljárásokat biztosít, melyek helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen, rövid idő alatt lezajlanak, a kezelés után pedig máris elhagyhatja a rendelőt, így ha a legjobbat akarja fogai, illetve saját maga számára, akkor máris készséggel állunk rendelkezésére!