Az esztétikai bőrgyógyászatról

Az esztétikai bőrgyógyászat keretében különféle módon segíthetünk bőrünknek abban, hogy egészséges maradhasson, valamint hogy megfiatalodjon. Míg a klasszikusnak mondott bőrgyógyászat esetében a különféle bőrelváltozásokat, illetve bőrproblémákat kezeli a bőrgyógyász szakorvos, addig az esztétikai bőrgyógyászat lehetőséget nyújt az esztétikai bőrproblémák kezelésére is.

[wp_ad_camp_1]

Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász rendelőjében Önnek is lehetősége van megszabadulni a bosszantó szarkalábaktól, illetve egy-egy régi sérülésre emlékeztető hegtől, de akár volumenpótlásra is alkalma van a páciensnek a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika falai között.

Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász szakorvostól azt is megtudtuk, hogy bizonyos dolgokat, élvezeti cikkeket érdemes kerülni annak érdekében, hogy a bőrünk fiatalosabb maradhasson. Mellőzni kell a dohányzást, kerülni szükséges a túlzottan fűszeres ételeket, és mindenekelőtt elegendő mennyiségű folyadékot szükséges fogyasztanunk. Mindezek mellett az sem tesz jót a bőrünknek, ha UV sugárzásnak tesszük ki. A bőrünk meg fogja hálálni a gondoskodást.

Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

Ha be is tartjuk az említetteket, életünk során előfordulhatnak olyan hormonális változások, melynek következtében bőrünk veszíthet a rugalmasságából. Tulajdonképpen ez egy igazán természetes folyamat, hogy a bőr a kor előrehaladtával már nem lesz annyira feszes, mint korábban, fiatalabb korunkban. Ilyen esetekben sem kell elkeserednünk, hiszen az esztétikai bőrgyógyászatnak köszönhetően alkalmunk van Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász rendelőjében üdeséget varázsoltatni az arcunkra.

Az esztétikai bőrgyógyászat keretében lehetőségünk nyílik az apróbb ráncokat és hegeket eltüntetni. Amennyiben Ön is szeretne jelentkezni konzultációra Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász rendelőjébe, látogasson el a www.hattyuesztetika.hu internetes oldalra, ahol azonnal időpontot is foglalhat.