Az év legjobb eseménye

Amennyiben Te is nagy forma 1-es rajongó vagy, biztosan várod már a nagy eseményt, melyre érdemes lehet már időben jegyet foglalni, hiszen nagyon rövid idő alatt elfogynak a jobb helyekre szólóak. Egy ilyen ok pedig elkeserítő lenne, ha csupán emiatt kellene kihagyni a forma 1-et.

[wp_ad_camp_1]

A forma 1 Budapest városában is megnézhető, amennyiben még időben gondoskodsz a helyfoglalásról. Az év legrangosabb autóversenyéről nem éri meg lemaradni csak azért, mert nem jutunk jegyhez. Megéri kihasználni az alkalmat, ha a forma 1-et Budapest városában rendezik meg, hiszen így nem csupán a televízióból nézheted, hanem személyesen is magadba szívhatod azt az adrenalint és izgalmat, mely ott kering a levegőben egy ilyen esemény alkalmával.

Forma 1 Budapest

Forma 1 Budapest

Bár számos fajta versenyt szoktak rendezni, ismerjük be, hogy a forma 1 Budapest az a rendezvény, melyet férfiként legalább egyszer életünkben érdemes úgy átélni, hogy ott vagyunk a tett színhelyén. Így élve át azt az izgalmat, mely feledhetetlen emlékké fog növekedni. Az esemény európai térségbe való kiszorulásának nagy előnye, hogy így, többek között, kis hazánkat sem kerüli el a forma 1, hiszen Budapesten is megrendezésre kerül. A hungaroring néven is ismertté vált futam egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért a jegyek is mindig gyorsan el szoktak fogyni.

Amennyiben szeretnél jegyet foglalni a forma 1 budapesti eseményére vagy csupán egyelőre megnéznéd a pályát, látogass el honlapunkra, ahol mindezekre lehetőséged nyílik. A www.mygpticket.hu internet oldalon ugyanis már akár a júliusban megrendezésre kerülő futamokra is lefoglalhatod a jegyed. Nálunk pedig a jobb helyekre szóló jegyeket is megvásárolhatod. Virtuális pályáink és a honlapunkon található videóink segítenek neked a döntésben, valamint rá is hangolódhatsz a neves eseményre.