Az LCD kijelző javítás szervizünkben minden esetben adott!

Nem kell azonnal megijedni, ha nem úgy működik az LCD monitor, ahogyan kellene, hiszen nem biztos, hogy cserére szorul, előfordulhat, hogy egy gyors javítás által máris újra megfelelő képet kapunk. Az LCD kijelző javítás általában akkor szükséges, ha csak bizonyos szögben ad képet a laptop, ha piros a kép a kijelzőn, ha remeg a kép, néha elmegy és csak fekete a kép, nem ad képet, ha az elején felvillan, aztán elsötétül a laptop, ha nincs elég fényerő, halvány a kép, valamint ha csíkos a kép, de mozgatásra visszajön.

[wp_ad_camp_1]

Az LCD kijelző javítás fontos, amikor nincs kép bizonyos szögben, de hajtogatásra visszajön a kép. Ez csak nagyon ritka esetben a laptop kijelző hibája, tehát ilyenkor szinte minden esetben lehetséges a laptop kijelző javítás. Ez leginkább LCD kábel hiba, inverter hiba, inverter kábel, fénycső hiba vagy alaplapi táp vezérlés okozta meghibásodás.

A piros, halvány laptop kijelző kép, amikor látható a kép ha azt megvilágítjuk általában már a kijelző hibája és itt is lehetséges az LCD kijelző javítás. A leggyakoribb probléma forrás a fénycső törés, fénycső elhasználódás vagy a fent említett hibák valamelyike.

LCD kijelző tisztítás

LCD kijelző tisztítás

Amikor nincs elég fényerő vagy a laptop kijelző nem szabályozható, túl halvány, akkor leginkább csupán szoftver hibáról van szó vagy csak beállítási problémáról, esetleg a laptop kijelzőjének fénycső hibája vagy az alaplap feszültség vezérlése okozza a gondot, ami javítható.

Amikor csíkos a laptop kijelző képe, az szétesik néha kockákra és nem színhelyes, akkor is szinte mindig segít az LCD kijelző javítás. A probléma megjelenését kijelző hiba is okozhatja, TCON panel hiba is lehetséges, de okozhatja a laptop alaplap vagy VGA hiba is.

Ha szeretne biztosra menni, ha LCD kijelző javítás az amire szüksége van és nem akarja a monitort lecserélni, akkor hívja bizalommal szervizünket és biztos lehet benne, hogy tapasztalt szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kijelző újra tökéletesen üzemeljen!

Forrás: LCD kijelző tisztítás