Az MNB további alapkamat csökkentésre készül, de mit tehet Ön?

A pénzügyi döntések meghozatalakor érdemes minden információt megismerni, hiszen csak így lehetséges a legjobb megoldás mellett dönteni. Mivel az MNB további alapkamat csökkentésre készül, így igencsak megfontolandó, hogy megtakarításainkat mibe fektetjük, hogyan kezeljük.

Annak már rég lejárt az ideje, hogy pénzünket a matrac alatt dugdossuk, hiszen a hitelintézetek számos lehetőséggel állnak rendelkezésre. A hagyományos betétek helyett azonban mindenképpen érdemes olyan megtakarítási formákat választani, melyekkel valós, ténylegesen is érzékelhető növekedést érhetünk el.

Magyar Nemzeti Bank

Magyar Nemzeti Bank

A megtakarításokkal kapcsolatban általában az szokott lenni a probléma, hogy a lekötött betétek legtöbbször nélkülözik a rugalmasságot, tehát, ha hirtelen szükségünk lenne pénzünkre, akkor az addigi kamatok is elvesznek. Alaposan körülnézve azonban a kínálatban, ma már olyan rugalmas megtakarítási forma is áll rendelkezésre, mely lekötés nélkül kínál elfogadható kamatokat, és ráadásul kis összegre is választható.

A Gránit Bank emellett további akciós betéti ajánlatokat is kínál, de a szimpla lekötött betétek rövid távú ajánlatait is érdemes átgondolni. Az alacsony alapkamat még korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk megtakarításaink ütemezett, ténylegesen érzékelhető növekedéséről. Ismerje meg a Gránit Bank által kínált lehetőségeket, melyek méltán népszerűek a pénzügyeiket tudatosan tervezők körében! Akár két hónapos lekötések között is válogathat, melyek kifejezetten biztonságos megoldásnak bizonyulnak. Ha számlát szeretne nyitni, ezt is megteheti korrekt feltételekkel, akár online!