Azulev csempék kedvező áron!

Az Azulev egy spanyol csempegyártó, amely csakis a szépségre, és a tartósságra törekszik. Változatos kínálatunkban megtalálhatóak a Capuccino, Senses, Museum, Artemisa Circle, Orion, Tempo, Roma, vagy a Loire biselado, és ezeken kívül még sok más gyönyörű csempe. Az akciós árú termékekért keresse fel az azulevcsempe.hu weboldalt, vagy a friss katalógusokat.

[wp_ad_camp_1]

Az Azulev csempe igen népszerű a vásárlók körében, ami nem is csoda, hiszen esztétikus kinézetüknek köszönhetően szépséget és harmóniát varázsolnak bármely lakásba. Az Azulev Cappucino Light márvány mintázatával és beige színével az egyik legszebb az Azulev csempék közül. Mérte 20×60 cm, felülete pedig matt. A Senses típus egyik legkiemelkedőbb darabja az Azulev Senses perla csempe, amelynek színe fehér, és felülete matt. Ez a típus tökéletes lehet például egy nappaliba. A Museum csempék közül a legszebb a Museum ivory 20×60 cm méretű csempe, ami elefántcsont színű, és felülete fényes, így egy elegáns, letisztult hatást kölcsönözhet lakásába. Az Azulev Orion gris 25×35 cm-es csempe szürke színével és matt felületével nagyszerűen mutat például egy nappaliban.

Csempe

Csempe

A Roma típuson belül a legkedveltebb talán a Roma beige csempe, ami bézs színű, felülete matt, mérete pedig 22,5×45 cm. Ez a típus rendkívül esztétikus például egy fürdőszobában. Az Azulev Loire Dark Biselado csempe gyönyörű márványos terrakotta színű, felülete fényes, mérete pedig 25×75 cm. Ezért a szemet gyönyörködtető darabért, és más típusú csempékért látogassa fel az azulevcsempe.hu weboldalt, vagy nézzen utána a csempéknek friss katalógusunkban. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a csempék árával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@azulevcsempe.hu e-mail címen.