Babaház vásárlása online!

A babaházak elbűvölő és népszerű játék, amelyet gyermekek és felnőttek egyaránt értékelnek. Bútorokkal és apró emberekkel teli miniatűr otthonok évezredek óta léteznek. Azért hozták őket létre, hogy az életben minden dédelgetett holmit ábrázoljanak, ezek a miniatűr otthonok szinte biztosan minden gyerkőcöt kielégítenek.

[wp_ad_camp_1]

Babaház kapható a jatektenger.hu weboldalon, tehát kattintson weboldalunkra, ha megrendelné például a Melissa & Doug Szétnyitható fa kastélyt, a Melissa & Doug szétnyitható babaházat, vagy éppen a Wader kétszintes babaházat bútorokkal. Ezeket a játékokat kedvezményes áron megrendelheti. A modernebb babaházak, amelyeket ma ismerünk, Európában a 16. századra nyúlnak vissza. Ezeket gazdag emberek építették családi házuk dédelgetett másolataként. A babaházak ebben az időszakban a divat és a dekoráció tanulmányozásának egyik népszerű módja is volt. A nők Hollandiában és Németországban miniatűr házakat készítettek belsőépítészeti tervezés céljából, és csak a 18. században kezdték el játékra létrehozni a babaházat. A korai babaházakat kézzel készítették, de az ipari forradalmat követően tömegtermékké váltak. Ez a tömegtermelés hozzáférhetőbbé tette őket az átlagember számára. Emellett szabványossá és olcsóbbá váltak, ami a gyermekek számára elérhető játékká változtatták őket. Már nem csak gyűjtők vagy gazdag polgárok veszik meg ezeket.

A babaházak a gyerekek játszószobáinak kedvelt kiegészítésévé váltak, a bútorok és a miniatűr játékok mellett, amelyek szintén népszerűek. A szépen kidolgozott babaházak kívánt tárgyak maradnak a gyűjtők szemében. A tömeggyártású játékok továbbra is minden korosztály gyermekeit boldoggá teszik a világ minden táján. A babaházak különböző formákban kaphatók, a kész és díszített házkészletektől kezdve az egyedi tervezésű házakig. Weboldalunkon is a legszebb díszített babaházakat rendelheti meg a jatektenger.hu weboldalon.