Biztonságos most fodrászhoz menni?

Az elmúlt hónapokban kénytelenek voltunk mindent saját magunk elkészíteni az ételektől az edzésen át a körmökig a COVID-19 járvány miatt. Noha ez az önfenntartás nagyszerű tanulsága volt a többségnek, néhány dolgot jobb szakemberekre bízni – például a hajvágást, hiszen senkinek nincs szeme a tarkóján.

[wp_ad_camp_1]

A legtöbb fodrászszalon országszerte már egy ideje nyitva van, de mégis kockázatosnak (és feleslegesnek) érezheti a fodrászhoz menést. Sajnos lehetetlen társadalmi távolságot tartani a fodrásszal, és amíg vannak koronavírusos esetek a környéken, addig fennáll a kockázati szint. Még mielőtt felhívná a fodrászát és elmenne a szalonba, itt vannak az átgondolandó tényezők: Frissített eljárások: Szükség van-e a szalonban maszkokra mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára? Szigorúbban és gyakrabban fertőtlenítik az eszközöket és a tereket, mint korábban? Mindenki lázát megmérik, amikor besétálnak? Könnyen elérhető a kézfertőtlenítő? Személyek közötti kapcsolat: A szalon korlátozza az érintkezést és csökkenti a szalonban eltöltött időt azáltal, hogy elhagyja azokat a máskor megszokott dolgokat, mint a mosás és a szárítás vagy az italok és magazinok kiosztása?

Fodrászat

Fodrászat

Van egy lecsökkentett maximális idő, amit a szalonban lehet tölteni? Frissítették az elrendezést, hogy érvényesüljön a szék közötti másfél méter távolság? Időzítés: Mennyire rugalmas az időbeosztás? Rendelkezésre állnak-e időpontok a szabadidőben, például kora reggel vagy késő este annak érdekében, hogy elkerülhessük a tömeget és korlátozzunk a más emberekkel való találkozást?  Várakozhatunk-e az autóban amíg ránk kerül a sor, nem pedig a közös váróban? Fizetési lehetőségek: Van-e lehetőség digitális fizetésre alkalmazással, bankkártyával vagy átutalással? Ha felteszi ezeket a kérdéseket, a válaszok alapján eldöntheti, hogy megéri-e napjainkban fodrászhoz menni.