Baby shark plüss a jatektenger.hu-n!

A „Baby Shark” egy óvodai dal egy cápacsaládról. Régóta népszerű gyerekdalként, 2016 óta népszerűsítik a közösségi médiában, az online videókban és a rádióban a Pinkfong YouTube-csatornájának köszönhetően. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Baby shark plüss rendelhető végtelenül alacsony áron a jatektenger.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha az ön gyermekei is imádják a baby shark dalt és rendelne nekik plüssöket. A „Baby Shark” valószínűleg a koragyermekkori nevelési programokból származik. Egyes források a hagyományos mítoszokat említik alapul, mások a 20. század eleji táborokhoz kötik, mások szerint a tábori tanácsadók fejlesztették ki. A dalban egy cápa család minden tagja különböző kézmozdulatokkal lép fel. A dal több különböző változatában a cápák halakra vadásznak. A „Baby Shark” táncos változatát online népszerűsítették egy 2007-es „Kleiner Hai” (németül a kis cápa) nevű YouTube-videóban, amelyet Alexandra Müller készített. Ez a verzió illeszkedik az Jaws témához egy kiscápa történetét meséli el, aki megunja az úszást.

A dal német változata továbbra is népszerű a német ifjúsági csoportok körében, és több változat (a német különböző nyelvjárásokban is) jelent meg azóta, hogy először népszerűvé vált 2007-ben. Amennyiben megtekintené a teljes baby shark plüss kínálatot erre is van lehetősége csak keresse fel a jatektenger.hu weboldalt és itt bővebb leírást is olvashat majd a plüssökről. Weboldalunkon megtekintheti a teljes baby shark plüss készletet, az árakat és a plüssök illusztrációit is, ezért nem fogja megbánni ha ide kattint. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak ami a plüssökkel vagy éppen a rendeléssel kapcsolatos.