Belföldi szállás mindenkinek

Ha belföldi szállást keres, ne menjen messzire, tekintse meg bátran az invia.hu weboldalt, ahol több száz szállást gyűjtöttünk össze azért, hogy mindenki megtalálhassa a stílusához és költségvetéséhez illő szállást.

[wp_ad_camp_1]

Belföldi szállás vár minden kedves érdeklődőt az invia.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és megtalálhatja teljes szállás kínálatunkat is az árakkal és a foglalás részleteivel együtt. A Corinthia egy budapesti ötcsillagos hotel, aminek garantáltan párja nincs hazánkban. Széles terei, világos márványszínei és üveggel borított átriumai kellemesen légies hangulatot kölcsönöznek a nyilvános tereknek, és a tervezésben nincs semmi bonyolult vagy cicomás. A zenei témájú Aria – a Szent István-bazilika árnyékában – kétségtelenül az egyik legnépszerűbb szálloda Budapesten. Megtalálja a nagy, mesésen felszerelt szobákat, a szárnyaló kerti udvart egy saját zongorával, egy csábító földalatti gyógyfürdővel és medencével, valamint egy hangulatos tetőtéri bárral. Ellentétben Budapest néhány más luxusszállodájával, amelyek a 19. századi kastélyépületekben helyezkednek el, a Kempinski üvegből és egyenes vonalú kőből készült modern építmény.

A magas színvonalú szolgáltatás és a felszerelés páratlan ezért nem fogja megbánni, ha ezt választja. A New York palota nevű hotel is egy egyedi szállás lehet.  A homlokzat oszlopaitól és tornyaitól kezdve a gazdag New York Café freskókon átmenő mennyezetéig ez a szálloda drámai hatást kelt. Az eredeti épület a 19. század végére nyúlik vissza, amelyet a New York Insurance Company számára építette. Hilton Budapest: Ez a szálloda a Várhegy tetején, a csinos polgári házak között helyezkedik el, mellette a neogótikus Mátyás-templom tornyai és lent a Duna vize – vagyis ez a legszebb és legmegdöbbentőbb hely Budapesten. Ezeket a szállásokat is megtalálhatja az invia.hu weboldalon.