Bérkalkulátor, ha tudni akarja mennyit keres!

Napjainkban, amikor folyamatosan változnak az adó törvények, amikor úgy vonják le a járulékokat a fizetésekből, hogy az ember azt sem tudja mit fizet, kinek és hogyan bizony nem egyszerű megállapítani, hogy mennyi is a valós fizetésünk, mennyi pénzt is kell kézhez kapnunk. Még egy közgazdász szakembernek is el kell gondolkodnia, ha ki akarja számolni fizetését, ám honlapunkon adott a bérkalkulátor, ami pontosan ezt a kérdést hivatott megválaszolni.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított, szakemberek által összeállított bérkalkulátor segít abban, hogy Ön pillanatokon belül kiszámolhassa, hogy a bruttó fizetése alapján mennyi is a pontos nettó bére. A profi, de rendkívül könnyedén kezelhető kis kalkulátor segítségével végre megismerheti, hogy mekkora összegű levonások és munkáltatói terhek kapcsolódnak a bruttó béréhez, illetve azok milyen jogcímen kerülnek levonásra. Nem marad többé titokban a levonások miértje, mi mindenre választ adunk Önnek.

Bérkalkulátor

Bérkalkulátor

A bérkalkulátor csupán pár egyszerű kérdést tesz fel, melyet meg kell válaszolnia a lehető leginkább pontos eredmény érdekében. Először is meg kell adnia, hogy jelenleg mennyi a bruttó bére. Ezek után négy állítás következik, melyek közül ki kell választani az Önre jellemzőt. Az első állítás szerint sem Ön, sem házastársa nem kap családi pótlékot és nem nevelnek gyermeket. A második állítás szerint nevelek gyermeket, de a házastársa használja föl a teljes családi kedvezményt. A harmadik pont szerint házastársa részben használja föl a családi kedvezményt. A negyedik állítás szerint pedig nevel gyermeket és igénybe veszi a teljes családi kedvezményt.

Arra természetesen fel kell hívnunk a figyelmét, hogy a bérkalkulátor mindezek ellenére csak tájékoztató jellegű adatot szolgáltat, avagy nem tudja helyettesíti a bérszámfejtést, hiszen a kiszámolt jövedelmet és adókat sok tényező módosíthatja.