Bio spirulina alga tabletta 100%-os kivonata az immunrendszer támogatója!

A egyedülálló hatással bíró Bio spirulina alga tabletta 100%-os kivonata által a világ egyik legtáplálóbb élelmiszerei közé tartozik, avagy egy különösen koncentrált szuper ételről van szó, mely webáruházunk által most könnyedén elérhető lehet az Ön számára is. Az spirulina alga az egészséges táplálék kiegészítők egyik leghatékonyabb alkotó eleme, hiszen a bio spirulina alga por kifejezetten magas fehérje tartalommal rendelkezik, ami által még a vörös húsokat is jóval maga mögött hagyja.

Tudni kell, hogy a spirulina alga nem egyszerűen csak fehérjét tartalmaz, hanem teljes fehérjéket, amelyek viszont az emberi szervezet számára szükséges aminosavakat is képesek biztosítani. A Bio spirulina alga tabletta 100%-os kivonata, illetve a bio spirulina por persze nem csak a teljes fehérjéről híres, ugyanis kiemelkedően magas mennyiségben tartalmaz B-vitaminokat és más egyéb vitaminokat is, valamint remek jód- és ásványi anyag forrás. Mivel megtalálható benne a gamma-linolénsav és a T-limifociták is, amelyek a HIV fertőzéssel szemben védenek, továbbá 18 különböző fontos aminosav, de a spirulina alga  mégis alacsony szénhidrát tartalommal rendelkezik, így a legkülönlegesebb élelmiszer.

Bio Spirulina alga tabletta

Bio Spirulina alga tabletta

A spirulina tabletta esetében a tudományos kutatások és tanulmányok hosszú sora bebizonyította azt is, hogy a spirulina alga által nyújtott fehérjék kifejezetten könnyen emészthetőek, ami által főzés nélkül is könnyen felszívódnak a szervezeteben a benne található értékes tápanyagok. Ha tehát Ön is a tudatos és egészséges életvitelt híve, akkor a Bio spirulina alga tabletta 100%-os kivonatát ki kell próbálnia!

A bio spirulina por, valamint a spirulina tabletta mindenki számára ajánlott, aki egy kicsit is törődik egészségével, hiszen egyaránt növeli az állóképességet és a teherbírást úgy, hogy közben mégis csökkenti az éhség érzetet, ami általában a sport után szokott jelentkezni!