Biztonsági ajtó minden igényre!

Azt gondolnánk a biztonsági ajtónak az a szerepe, hogy áttörhetetlen legyen, erős biztonságot nyújtva értékeinknek. Azonban feltörhetetlen ajtó nincs. Ma már az a cél, hogy minél több időbe teljen feltörni és minél nagyobb zajjal járjon, hogy a betörőket elbátortalanítsa.

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági ajtó, minden igényre! Egyedi gyártású MABISZ által minősített magyar biztonsági bejárati ajtók. Weboldalunkon minden szükséges információt megtalálhat termékeinkről és szolgáltatásainkról. Látogasson el az ajtoneked.hu-ra. A minősítésünk garancia arra, hogy ajtóink maximálisan megfelelnek a biztonsági követelményeknek. Minden beltéri ajtónk rendelkezik leemelés és befeszítés elleni védelemmel. Záraink fokozott biztonságot nyújtanak. A tokszerkezetek jó hang és hő szigetelő tulajdonsággal bírnak. Az ajtók külső felületét borító dekorlemez burkolat a 10 legnépszerűbb színből választható. Az ajtókhoz egy pár kilincskészletet adunk a hozzá tartozó krómozott kulcscímmel és krómozott rozettával.

Biztonsági ajtó

Biztonsági ajtó

Az általunk forgalmazott kültéri biztonsági ajtók, szintén egyedi gyártásúak. Most 5-10% kedvezménnyel juthat hozzá egy hisec ajtóhoz. Termékeink a legmodernebb szabványoknak is megfelelnek, ezáltal garantálják a hatékony és biztos védelmet. Szintén több színben rendelhetők és 15 év garancia van a szerkezetre! Egyes típusok, igény esetén a fokozottabb biztonság érdekében tűzálló burkolattal is rendelhetőek. Ha biztonsági bejárati ajtó az, amit keres, akkor a legjobb úton jár, ha hozzánk fordul. Cégünk több éves szakmai tapasztalattal, nagy termékismerettel rendelkező csapattal és minőségi termékekkel áll az ügyfelek szolgálatába. Természetesen mindezt megfizethető áron. Ajánlat készítő és tervező kollégáink segítenek önnek megtalálni a megfelelő terméket, felmerülő igényei és költségkerete szerint.