Biztosítás hosszabb külföldi tartózkodásra

2020 drasztikus változásokat hozott az utazás világában. A COVID-19 megérkezésével az utazási tervek leálltak, így a leendő utazók otthon rekedtek anélkül, hogy útnak indulhattak volna. A vírus érthető utazási félelmeket táplált mindenkiben, de ilyenkor jön kapóra az   utazási biztosítás.

[wp_ad_camp_1]

Biztosítás hosszabb külföldi tartózkodásra elérhető igen kedvezményes áron az axa-assistance.hu weboldalon éppen ezért, ha ön is hosszú időre utazna, de nem biztos benne, hogy a járvány miatt valóban sikerül elutaznia, akkor igényeljen biztosítást. Az utazási félelmek nem újdonságok. Láttuk őket az évek során, ahogy borzalmas időjárási körülmények (2017-es hurrikánszezon), terrorista tevékenységek, sztrájkok kockázatossá tették az utazást. Az ilyen típusú események pusztítást okozhatnak az utazók terveiben. Amikor pedig ilyen helyzetek adódnak, az utazók elgondolkodnak azon, hogy megvédjék önmagukat és pénztárcájukat a kiszámíthatatlan események miatt. Az egyik megoldás, amelyet csapatunk kínál, az utazásbiztosítás, és számos utazásvédelmi tervben kínált egyik legfontosabb előny a lemondás fedezete, ami egyre népszerűbb.

Az utazásbiztosítás gyakran tartalmaz védelmet a következőkre is: a fel nem használt és vissza nem térítendő utazás költségei, például a szálloda és a repülőjegy költségei, amelyek nem térülnek meg, ha le kell mondania az utazást. Az orvosi költségek is fedezve lesznek, amelyek felmerülhetnek, ha megbetegednek vagy megsérülnek az utazás során. Néha a poggyász és személyes holmik is elveszhetnek, vagy ellophatók, de akár meg is sérülhetnek utazás közben. Az utazásbiztosítás hasznos lehet, ha le kell mondania az utazását, ezért vegye fel velünk bátran a kapcsolatot az axa-assistance.hu weboldalon és itt hosszútávú biztosításainkat is megtekintheti.