Bohócműsor családi összejövetelekre is!

Megéri egy szórakoztató, jópofa bohócot hívni egy születésnapi bulira, hiszen feldobja a hangulatot és lefoglalja a gyerekeket, így önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy a gyerekek a csilláron fognak csüngeni.

[wp_ad_camp_1]

Bohócműsor rendelhető igen kedvezményes áron a musor-iroda.hu weboldalon, tehát megéri hozzánk fordulni ha az ön gyermekének is éppen születésnapit zsúrt rendez és bohócot szeretne hívni hogy jobb hangulatot teremtsen. Ha már ön is unja a kockázatos, megbízhatatlan és olcsó bohócokat és ha az előző bohóc is annyira megbízhatatlan volt, hogy azt se tudta valójában megérkezik-e akkor érdemes minket választani, hiszen bohócaink profik, pontosan érkeznek és megbízhatóak. Mostanában vannak olyan bohócok is akik nem a megfelelő jelmezben érkeznek, ezzel rossz fényt vetnek a bohóc szakmára, viszont a mi bohócaink csakis gyerekbarát jelmezben érkeznek és bohócokhoz illő sminkjük van. Ha az idei születésnapra minket hív, akkor a legjobb bohócunkat küldünk önhöz, aki majd zsonglőrködik, lufit hajtogat, és a bűvészkedik is a gyerekeknek, így biztosan hamar megkedvelik.

Bohócműsor

Bohócműsor

Amennyiben netán kérdések merülnének fel a bohócokkal, bohócok szolgáltatásaival vagy az árakkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket,  csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 70 255 1999 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt nyugodtan a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címen és kollégáink minden kérdést azonnal megválaszolnak majd. Ha a továbbiakban is többet szeretne megtudni a bohócokról vagy szolgáltatásainkról és az árakról tudna meg többet, nincs más dolga, mint fellátogatni a musor-iroda.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd rólunk és egy űrlap kitöltésével árajánlatot is kérhet majd tőlünk.