Cave club babák rendelése online!

A Cave Club babák és játékkészletek segítségével a gyerekek visszamehetnek az időben és felfedezhetik az epikus és történelmi kalandokat kedvenc őskori szereplőikkel, például Fernessával, az első bébiszitterrel!  Bővebben a babáról a jatektenger.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Cave club babák széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt a jatektenger.hu weboldalon tehát rendeljen tőlünk minőségi cave club babákat, ha az ön gyermeke is ezekkel szeretne játszani. Ha tőlünk rendel villámgyors kiszállítást biztosítunk. A Fernessa babának mindene megvan, amire szüksége van a bébiszitterkedéshez, beleértve egy kiságyat egy imádnivaló dinoszaurusz-témájú mobillal, amely forog, hogy édes álmokat idézzen elő. Amikor az alvás ideje lejárt, csíptesse a babát a ringató dinó-lóra, és adjon neki egy lendületet a ringatáshoz és a lovagláshoz. A kisebb kiegészítők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy minden helyzetet eljátsszanak, és két neonfényes baba inspirálja a mesemondást. A 4 éves és annál idősebb kalandorok más Cave Club babákat és játékokat gyűjthetnek, hogy játszhassanak az egész legénységgel! Mindegyik külön kapható, a készlet erejéig. A színek és a díszek eltérőek lehetnek, ezért böngéssze át kínálatunkat. Ismerje meg a Cave Clubot, a rettenthetetlen barátok őskori csoportját, akik jóval előrébb járnak, mint a jelenkor!

Segítsen a Fernessa babának az első bébiszitterkedésben a Cave Club játékkészlettel, amely őskori tárgyakkal segíti a klasszikus bébiszitterkedési pillanatokat. A kiságyban van egy dinoszaurusz mobil, amely valóban forog – adjon lendületet az édes álmok kiváltására. A takaró és a cumi szikrázó játék, a harapnivalók, az üveg, a könyv és a vállpántos baba lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy minden helyzetet életre keltsenek. A Fernessa baba neonfényes ruhát visel, leveles részletekkel, a Furrah pedig szuper aranyos pelenkában érkezik. Amennyiben még ennél is több információt és részleteket tudna meg keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.