Cipők melyek idén tavasszal nem hiányozhatnak a ruhatáradból

Valljuk be őszintén, mi nők olyanok vagyunk, hogy a szekrényünk mindig roskadozik, de amikor kell, akkor sincs mit felvennünk. Épp így vagyunk a lábbelikkel is.

[wp_ad_camp_1]

Hiába van belőlük száz pár, ha mindig egy újabb szín a divat, vagy az új ruhánkhoz kellene egy új cipő is. Mi most annak jártunk utána, hogy a 2019-es divat szerint, melyek azok a cipők melyekben igazán trendik lehetünk. Legyen szó elegáns, sportos, klasszikus vagy éppen egy színes darabról egy biztos, hogy mindig van olyan ami éppen hiányzik. Lassan, de biztosan megérkezik hozzák a jó idő és ezzel együtt előkerülnek a szebbnél szebb és színesebbnél színesebb ruhák. Egy cipő akár csodákra is képes lehet, hiszen a legegyszerűbb viseletet is feltudja dobni egy masnis, színes, pom-pomos cipő. Mert fontos leszögezni, hogy ha egy nincs magas sarkúban azt nem azt kell, hogy jelentse, hogy nem lehet csinos. Szerencsénkre az elmúlt években nagyon nagy divat lett a különféle mokaszin, fűzős vagy éppen belebújós cipő, melyek olyan díszítéssel vannak ellátva, hogy a legszürkébb napokat is feldobják.

Ma már egy cipő vásárlásánál egyre inkább a nőknek is kiterjed a figyelme arra, hogy minél minőségesebb anyagokból készüljön és minél kényelmesebb legyen. Ugyanis 8-10 órát végig dolgozni egy szép, ám de kényelmetlen cipőben igen kellemetlen. A 2019-es divat szerint a legnagyobb slágerek a különféle balerinacipők lesznek, illetve seakersek. Ezek azok a lábbelik, melyek nagyon sok lehetőséget rejtenek magunkban, ugyanis viselhetőek a nap minden szakaszában, és egyaránt hordhatóak sportosabb vagy csinosabb öltözékhez egyaránt.  Ám a magas sarkukról se feledkezzünk meg, ugyanis azok örök divatok maradnak. Viszont idén tavasszal válaszd a minél feltűnőbb, színesebb és vidámabb darabokat.