Cosmopolitan-Lingua nyelviskola

Ha minőségi nyelvoktatásra vágyik, keresse fel a budapesti Cosmopolitan-Lingua nyelviskolát, és itt garantáltan megtanulja a kívánt idegen nyelvet, viszonylag rövid idő alatt. A tanulók ennél a nyelviskolánál rengeteg ingyenes szolgáltatásban részesülnek, és a legjobb tanárok állnak rendelkezésükre.

[wp_ad_camp_1]

A http://www.cosmopolitan-lingua.hu weboldalon a Cosmopolitan Lingua nyelviskola 5 nyelv elsajátítását kínálja fel: az angolt, a németet, a franciát, az olaszt, valamint a spanyolt is. Az itt tanuló diákok számára 50 óra anyanyelvi tréning tanfolyamonként ingyenes, valamint a segédanyagok, állásinterjúra való felkészítés, szintfelmérés, külföldi munkára való felkészítés is ingyenesen elérhető. A Cosmopolitan diákjai a tankönyvekre 20% kedvezményt kapnak, amit a Jászai Mari térhez közeli Famulus Könyvesboltban lehet megvásárolni. Ennél a nyelviskolánál dolgoznak a legprofibb tanárok, amit az a tény is bizonyít, hogy az itt tanuló diákok 90%-a sikeresen teszi le a nyelvvizsgát.

Cosmopolitan nyelviskola

Cosmopolitan nyelviskola

Rengeteg magyar híresség is megfordult ennél a nyelviskolánál, például Lola (énekesnő), Csonka András (színész), Kárpáti Levente (színész), és Oszvald Marika (Kossuth díjas színésznő) is, akik mind elégedettek voltak az itt folyó tanítással. Amennyiben nyelvvizsgázni szeretne, válassza a Cosmopolitan-Lingua nyelviskolát! A nyelvtanfolyamok további információiért kattintson a http://www.cosmopolitan-lingua.hu weboldalra, tárcsázza a 06 -1-312-65-81 vagy a 06-30-283-1832 telefonszámot. Ha személyesen szeretne jelentkezni, a Cosmopolitan nyelviskolát a 1066 Budapest, Teréz krt. 34. II emelet 12. cím alatt találja, ahol a recepción az előleg, vagy a teljes díj kifizetése után megtörténik a beiratkozás. Online jelentkezés esetén, küldjön e-mailt az info@cosmopolitan-lingua.hu e-mail címre, és 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot.