Csarnok építés kedvező áron

Csapatunk szívesen vállalja daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építését, és a burkoláshoz tudunk biztosítani trapézlemez vagy poliuretán hab hőszigetelési szendvicspaneleket is. A STEEL-ÉP Kft. Kelet-Magyarország egyik leghíresebb ipari cége amely főleg acélszerkezetes épületek tervezését, kivitelezését és gyártását viszi véghez. Reméljük, hogy weboldalunk, a steelpkft.hu által sikerül közelebb kerülnie hozzánk és minket választ csarnok építésre.

[wp_ad_camp_1]

Csarnok építés kedvező áron, profi szakemberekkel elérhető a steelepkft.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran ha ön is szeretne csarnokot építeni és profikra szeretné bízni a kivitelezést. A Ralda-Fém Kft 2004-ben jött létre és eleinte családi vállalkozásként működött, majd több évvel később STEEL-ÉP Kft. néven tevékenykedett tovább. Cégünk csakis magántőkéből alakult és az elindulása óta nap mint nap fejlődik. Legfontosabb munkáink közé tartoznak az  építőipari kivitelezések készítése. Reméljük hamarosan ön is partnerünk, ügyfelünk lesz. Az épületek terveit csakis megbízható tervező csapatunk készíti el. Szerkezeteink mind hegesztett, festett, csavarozott kapcsolatokkal rendelkeznek, tehát csakis minőségi szerkezetekkel dolgozunk.

Csarnok építés

Csarnok építés

Nálunk a hagyományos festés, tűzgátló festés vagy tűzhorganyzás is lehetséges az igénybevételtől és a típustól függően. Csapatunk segít megoldani a  szakterülettel összefüggő gondjait, prémium minőségű szolgáltatásaink által pedig a tervezéstől és a megvalósításig mindent elintézünk. További információkért és részletekért mindenképpen megéri fellátogatni a steelepkft.hu weboldalt és itt megtekintheti a referenciáinkat is az árakkal együtt. Kérdéseit elküldheti az info@steelepkft.hu e-mail címre.