Csillagtérkép ajándékba kedvező áron!

Esküvő, gyermek születése, érettségi – bármilyen nagy életre szóló élmény azt az érzést kelti, mintha a csillagok csak hozzánk igazodnának. Személyre szabott csillagtérképünk pedig lehetőséget ad arra, hogy ezt az egyedi beállítást lenyűgözően merész nyomtatásként örökítse meg.

[wp_ad_camp_1]

Csillagtérkép rendelhető kedvezményes áron az emlekekore.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg, hogyan is működnek a csillagtérképek és hogy működik a rendelés. Csak adja meg különleges eseményének helyét és idejét (múlt vagy jövő), és a csillagok pontos konfigurációja megjelenik a szeme előtt. Minden csillagtérkép egyedi emléke a tér és idő egy pontjának, amely megváltoztatta az életét. Választhat a feltűnő háttérszínek közül, majd tetszés szerint hozzáadhat egy rácsrendszert, vagy esetleg egy csillagképdiagramot. A legegyszerűbb formában a személyre szabott csillagtérképen a kiválasztott helyen és dátumon túl egyetlen szöveg sem jelenik meg, de még személyesebbé teheti saját dedikációját. Adja meg személyre szabott csillagtérképének az utolsó simítást gyönyörű díszkereteink egyikével.

Válassza ki a tökéletes keretet a kínált lehetőségek sokaságából, beleértve az elegáns prémium színeket és a meleg fa tónusokat. Az egyedi csillagtérkép létrehozása nem lehet egyszerűbb: csak adja meg a kiválasztott dátumot, helyet és időpontot. Az egyedi konfiguráció automatikusan megjelenik, a színválaszték tartománya és az egyszerű tervezési jellemzők mellett. A személyre szabott csillagtérképet a kiválasztott dátum és hely alapján számítjuk, így ez a tökéletes módja a nagy események megemlékezésének. Amennyiben bővebb részleteket is olvasna a csillagtérképekről nem kell mást tennie, mint ellátogatni hozzánk az emlekekore.hu weboldalon.