Dell szerverek nagy mennyiségben, kedvező áron

Amennyiben Ön is szeretne egy megbízható és biztonságos szervert, akkor forduljon hozzánk, hiszen nálunk igényeihez mérten válogathat az előre konfigurált, illetve fejújított szerveink közül.

[wp_ad_camp_1]

Színvonalas Dell szervereink nem okoznak csalódást, hiszen kiváló minőséggel rendelkeznek. Minden szerver mely áltaunk kerül eladásra, előzőleges műszaki ellenőrzésen esik keresztül. Attól függetlenül, hogy felújított, illetve konfigurált szervert választ a vásárlást követően 30 napos pénz visszafizetéses garanciát vállalunk. A cégünk több mint 15 éves fennállásának köszönhetően már számtalan ügyfelünknek segítettünk kialakítani a megfelelő IT infrastruktúrát a vállalkozáshoz, adat tároláshoz, webhosting-hoz és más egyéb célok érdekében. A Dell szervergépek rendkívül megbízhatóak és igen hatékony választásnak bizonyulnak a jelenlegi szerverpiacon. Ráadásul attól függően, hogy milyen igényekkel rendelkezünk és, hogy milyen teljesítményre van szükségünk választhatunk prémium kategóriás, illetve költséghatékony egységeket is. Amennyiben Ön teljesen egyedi igényekkel rendelkezik, az sem okozz gondot.

Dell szerver

Dell szerver

Nagy vállalkozások részére, kiknek ajánlott az erős és megbízható szerver, részükre ajánlottak a Dell torony szervergépeink, melyek kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyzetekben a hol nincs szükség kifejezetten nagy adatközpontokra. Ezek a fajta szerverek elhelyezhetőek irodákban, műhelyekben, de akár otthon is kiválóan alkalmazható, legyen szó nyomtatásról vagy akár adat tárolásról. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a www.serverelit.hu honlapjára kattintva. További elérhetőségink a +36 30 336 844 -es telefonszámon, illetve az info@serverelit.hu e-mail címen.