Discovery channel – Autókereskedők

Az Autókereskedők egy brit televíziós sorozat, amelyet az Attaboy TV gyártott eredetileg az angliai Discovery Channel és az Egyesült Államok Motor Trend számára. A programot Mike Brewer, az autók rajongója vezeti. Edd China volt a program mechanikusa (1-13 évad). Ant Anstead vette át (14-16. évad), Marc „Elvis” Priestley pedig a 17. évadban vezette a sorozatot.

[wp_ad_camp_1]

Discovery channel az autókereskedők című sorozattal együtt megtekinthető a musor.tv weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és mindent megtudhat műsorainkról és az egész csatornáról. A műsor előfeltétele a műsorvezetők feladata, hogy megmentsék a régi és javítható járműveket, javítva vagy más módon átalakítva egy adott gyártmányban és modellben egy bizonyos költségvetés alapján, majd eladva azt egy új tulajdonosnak. A programot Daniel Allum és Michael Wood, az Attaboy TV alapító igazgatói hozták létre, mindketten régóta rajonganak az autókért. A sorozat eddig 16 programsorozatot tartalmazott, és három különböző témájú dallamot használtak; a jelenlegi a Wideboys Balaclava. Az előző téma a V-The Production Library by Music 4. című sorozat volt, eredetileg 2003-ban került adásba.

Az angliai nyitó sorozat a látszólag egy kis repülőgép-hangár körül forgott. Edd China eleinte nagyon újonc műsorvezető volt, de bizalma és előadási stílusa hamarosan felismerhetetlenné vált. Az angol nyelvű sorozat során a program több különböző „műhelybe” költözött. A figyelő néző számára azonban egyértelmű volt, hogy ezek közül legalább néhányat csak külső felvételekhez használtak; a műhelyként megcsinált műteremben végezték a tényleges munkát. A nézőknek soha nem engedték, hogy belelássanak a műhelybe vagy onnan kifelé. Amikor az egyik vagy másik műsorvezető átment a „műhely” ajtaján, csak annyira nyitották ki, hogy át tudják préselni magukat, és szilárdan becsukták maguk mögött az ajtót. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról nézzen be a musor.tv-re.