Divatos tavaszi cuccok a munkahelyedre is!

A lábujjvillantó magassarkú szabadidőre is munkára is remek választás. A tűsarok jó ideje már háttérbe szorult, így idén tavasszal is a robusztusabb, sokkal stabilabb sarokmegoldások hódítanak, amelyek viszont épp huncut ellentmondásban állnak a lábujjvillantással. Ezek a modellek idén még fűzőt is kaptak, sőt némelyikük a kivágástól eltekintve pont úgy néz ki, mint egy bokacsizma. Anyagok terén bőr és velúr is hódít.

[wp_ad_camp_1]

A csipkeblúz még mindig divatos. Fontos viszont, hogy ne csak feketében és fehérben gondolkodj, próbáld ki a pasztellszíneket is, melyek még inkább hangsúlyozzák azt a nagyon nőies anyagot. A tavasz egyik legnagyobb slágere például a korall. Egy ilyen felső alá fehér vagy testszínű felsőrészt is választhatsz. Vásárláskor viszont fontos, hogy a csipke átlátszóságát természetes és mesterséges fénynél is teszteld, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Mivel a csipkéből sohasem elég, így nem csak a blúzt, de a szoknyát is érdemes beszerezned ebből az anyagból. Választhatsz persze olyan szoknyát is, ami csak részben csipke, avagy azzal szegélyezték az alját, vagy végigfut rajta egy ilyen betét. Szerencsére az ilyen szoknyák gyártásánál gondolnak az átlátszóság problémájára is. Érdemes itt is a pasztellszínek közül választani.

Női kék ing

Női kék ing

A kék ing remek alternatíva, ha a fekete és fehér blúzokat részesítetted eddig előnyben. Ha megtalálod a saját magad számára megfelelő anyagot és szabásvonalat, akkor egy hihetetlenül nőies darabra tehetsz szert. Nemcsak a testhez álló daraboknak érdemes felpróbálgatni, hanem a könnyedebb, lágy esésűeket is, melyek egy ceruzaszoknyával kombinálva verhetetlen párost alkotnak.

Ha pedig megvan minden ruha, akkor jöhetnek  a kiegészítők, mint az állatmintás szemüvegkeret, amit akár egyenruha mellett is viselhetsz, így egy kis vadságot csempészve a megjelenésedbe. A visszafogottabb darabok között megtalálható a hópárduc, de választhatsz bátran vagányabb keretet is.