Válassza a megbízható szervizet, a Lux Parts várja!

Bármilyen háztartási gépet is vásárolunk, szeretnénk azt hosszú időn át használni, hiszen ki az, aki havonta, vagy akár évente cserélgetni akarja például a porszívót?! Ettől függetlenül sajnos előfordulhat, hogy a kiválasztott termék, ami hosszú ideje kifogástalanul működött, egyszer csak bemondja az unalmast. Nem kell viszont azt azonnal kidobni, hiszen sokszor csak egy apró meghibásodás a probléma forrása. Elismert háztartásigép-szervizünk és alkatrészboltunk mindig készséggel áll rendelkezésére, hogy a problémát gyorsan megoldjuk!

[wp_ad_camp_1]

Szervizünk, a Lux Parts Kft. AEG, Electrolux és Zanussi márkájú háztartási gépek professzionális szintű javításával foglalkozik, tehát bármilyen működési problémát is tapasztal a fent említett gyártóktól származó gépek esetében, csak annyit kell tennie, hogy hívja szervizünket, vagy kitölti a honlapunkon megtalálható online űrlapot és máris segítségére leszünk. A Lux Parts Kft.-re persze akkor is számíthat, ha csak valamilyen alkatrészre van szüksége, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy mindig és mindenben ügyfeleink kedvére tudjunk tenni, hogy teljes körű megoldásokat kínáljunk.

Luxparts háztartási gép

Luxparts háztartási gép

Mögöttünk, avagy a Lux Parts Kft. mögött több éves szakmai tapasztalat áll, avagy a legtöbb problémát hatékonyan tudjuk orvosolni, illetve természetesen udvarias kiszolgálással várjuk megkeresését. Ránk bizton számíthat, ha az Electrolux csoport által gyártott és forgalmazott AEG, Electrolux, Zanussi háztartási készülékek bármelyike garanciális és garancia időn túli javítása az, amire szüksége van, vagy ha valamilyen elektromos háztartási készülék beüzemelése során segítségére van szüksége.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha biztosra akar menni, ha egy megbízható és precíz, naprakész és folyamatosan fejlődő csapat az, akit keres! Ne feledje, az Lux Parts Kft.-re mindig számíthat, keresse fel weblapunkat, a www.luxparts.hu oldalt is!